![]() |
şifo mehmetttt |
ilhan ve şifo ankette ali erenin ne işi var onu çözemedim :) |
İlhan keşke gitmeseydinnnnnnnnn :) |
Alinin yerine sergeni koysak daha uygun olur sanki |
metın alı feyyaz |
metın alı feyyaz |
şifo Mehmet o efsanedir.. |
şifo mehmeti unutamam ben onu hatırladıgım için :) bide ilhan war |
hiç birini unutmak mümkün değil ama şifo ağır basıo işte:D:D |
bende şifo dedim ama nakete bakıyorum ilhan mansız baya bi fark atmış elbette bu takıma katkısı büyüktü ama .. katılımın çoğu genç belkide ondan metin ali feyyaz gökhan rıza takoz hangisini sayalım hepsi bir değer kartalların |
Benim yavaş yavaş Beşiktaş duruşunu öğrendiğim yıllarda İlhan Mansız harikaydı,bir de buna 2002'deki Dünya Kupası eklenince... Fakat,para için Japonya'ya gitti hem futbol hayatını bitirdi hem de bizi... |
ben diğer deyip sergen yalcın diyorum |
sergen ve oktay derelıoğlu |
şifoooo mehmettt |
Ali eren :P:P :D:D:D şaka bi yana feyyaz şifo ilhan |
hepsi kartalıma hizmet etmi$ insanlardır ancak benim en hatırladığım oyuncu olarak elbette ilhan:D |
Metin-Ali-Feyyaz Haydi Gol Yaz..... Efsane maç 10-0 ve bu oyuncuları unutmak mümkünmü |
beşiktaşımız ali feyyaz metin döneminde üç şampiyonluk yaşadı o dönemi kim unutabilirki |
ilhan mansız unutulmaz |
metın alı feyyaz |
şifo mehmet |
26 numarasıyLa İLhannnnnnn mansız.... Ve koray |
metin,ali,feyyaz koşsun BEŞİKTAŞIM ŞAMPIYON OLSUNNNN . unutlmaz yıllar ve oyuncularr |
ilhan mansız |
Tmm hepsi iyide Sergen Yalçın nerede? |
Chelsea maçında gördüğü gereksiz kırmızı kart hala asabımı da bozsa sewiyoruz seni ilhan mansız |
şifo mehmet benim için bi ilah olmuştu zamanında...seviyorum unutamam onu... |
şifo-ahmet dursun-ilhan |
ilhan mansız ve şifo mehmet asla unutulmz..!! |
hepsi unutulmaz ama şifo ve feyyaz bambaşka. |
İlhan Mansız . :D |
...MAF...+ şifo en güzel dönemlerimize damgalarını vurdular, hala 3 büyükten biriysek en büyük paylardan biri bu insanların..ve daha diğerleri tabi.ama en çok göze çarpanlar |
ilhana sempatimizde var tabiki, ama sıralamada ilk sıralarda olması, o döneme damgasını vuranlara haksızlık olur |
Ertuğrul-İlhan-Sergen |
ilhan mansız::::( |
ölümüne pascal ilhanıda severim metin feyyaz daha bi ton var hepsinin yeri başka ama en çokda nouma derim |
en iyisi feyyazdı benceee asla unutulmaz... |
hiçbirinide unutmadım ve unutamam ama oyum metin e |
siyah beyaz formayla inönude ter dokmus olan hiç kimse unutulmaz :) benim oyumda şifo ya |
herkesin yeri ayrıdır hiç biri unutuılmaz türkiyenin en yakışıklı futbolcusu ALİ EREN |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |