![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | MART Cekici kisilik Utangac ve tutucu Esrarengiz Comert ve sempatik Rahatina duskun Duyarli Hizmet etmekten zevk alir Kolay sinirlenmez Guvenilir Nezakete onem verir Iyi bir gozlemcidir Intikamcidir Seyahat etmeyi sever Dikkat cekmeyi sever Dekorasyona meraklidir Tempolu muzikleri sever Cok degiskendir hizmet etmekten hoşlanır dışında hepsi doğru ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EYLUL Iyi bir konusmacidir Sadik ve guvenilirdir Detaylarla ugrasir Sorumluluk almayi sever Bilgi ve kulture onem verir Insanlarin hatalarini yuzune vurmayi sever Spor ve seyahati sever Iliskilerinde secicidir Hislerini kendine saklar vay bee... bu sefer doğru ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EYLUL Iyi bir konusmacidir Sadik ve guvenilirdir Detaylarla ugrasir Sorumluluk almayi sever Bilgi ve kulture onem verir Insanlarin hatalarini yuzune vurmayi sever Spor ve seyahati sever Iliskilerinde secicidir Hislerini kendine saklar evet ben ama insanların hatalarını yüzüne vurmay ı asla sevmem ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EKIM Herkesle sohbet etmeyi sever Ilgi odagi olmak ister Yalanciligi yapmacikligi sevmez Arkadaslarina cok onem verir Cabuk kirilip cabuk toparlanir Bencildir Kendiliginden yardim teklif etmez Baskalarinin dusuncelerine onem verir Duygusaldir Kendine kolay guvenmez Etrafindan cabuk etkilenir bazıları tutmuyo ama genel olarak ben böleyim
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | AGUSTOS sakalasmayi sever- Duyarli ve ilgilidir Korkusuzdur Liderlik ozellikleri vardir Ruhbilimle ilgilenir Kolay provoke edilir Dikkatli ve tedbirlidir Bagimsizligina duskundur- kesinlikle evetttt Yol gostermeyi sever Romantiktir
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| NISAN Aktif ve enerji doludur Cabuk karar verip cabuk pisman olur sefkatlidir Mantigini dinler Diplomatiktir Insanlari teselli etmeyi sever Dostlarinin sorunlariyla yakindan ilgilenir Cesurdur Maceraperesttir Sevgisini ve ilgisini belli eder Hafizasi gucludur Bas ve gogus hastaliklarina egilimlidir tıpkı ben valla ![]() ciddi hepsi uyuyor...baş ve göğüs hastalıkları dahil ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MAYIS Sert yapili Kolay sinirlenir Kolay ilgi ceker Fiziksel guzellige onem verir Motivasyona ihtiyaci yoktur sistematik calisir Hayal kurmayi sever Ileri gorusludur Kolay sakinlestirilir Anlayislidir Kulak ve boyun bolgesi hassastir Edebiyat ve sanatla ilgilidir Evde oturmayi sevmez Cocuklari pek sevmez Çocukları sevmez kısmını oğlum duymasın valla..O kısmı silelim lütfen.. ![]() sonuncu madde dışındakiler bende mevcuttur Allah'ıma şükür ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HAZIRAN Ayni anda birden fazla sey dusunur Nazik ve tatli dillidir Hassastir Kararsizdir Komik ve eglencelidir Konuskandir Kolay arkadas edinir Kolay incinir Gribe yatkin bunyesi vardir Cok inatcidir herşeyi doğru bilmişler .... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |