![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Murat Şahin bize gelmeden önce 4 büyüklere karşı müthiş oynuodu da noldu 3-4 maça göre bi kaleci değerlendirilmez ayrıca özdeni değerlendirirken konyanın defansını da gözönünde bulundurup değerlendirelm. Volkan Beşiktaş formasını giymeyi hak etmio, ii bi kaleci olabilir ama fbli o adama para veriliceine ramazan kaleye geçsin daha ii.
__________________ ÖLÜMÜM NASIL GELİRSE GELSİN, KEFENİM SİYAH BEYAZ DİKİLSİN, MEZARIMI ÇARŞI ZİYARET ETSİN, BÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN, SEFA GELSİN. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Neye göre Özden diyolar mrk ediyorum... Çok kötü bir kaleci | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Özden berbat bir kaleci.sürekli aşırtma golleri yiyo çalımlarda avlanıyo. Volkan iyi kaleci ama ezik taraftarımıza da hareketler yapmış gerek yok alıcaksak başka bir kaleci alalım. Hakan Arıkan iyi bir kaleci tavsiye ederim bi izleyin. Türklerden cinconun yedek kalecisi Aykut da olabilir. Yabancı alınacaksa Martinez iyi bir seçim olabilir ayrıca yurtdışından tecrübeli isimler de araştırılmalı. Ama şimdilik biraz daha bekliyelim belki Runje de bir gelişme olabilir her ne kadar şimdilik zor görünse de..
__________________ ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nobre de bize neler yapmisti, ama pasa pasa geldi ve oynuyor. Tumer de o kadar kufurden sonra gidip oynuyor o takimda, bazi seyleri abartmasak ve taraftar olarak bizler de biraz 'profesyonel' dusunsek?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobre hiçbi zmn çıkıp bn çocukluumdan beri fbliyim demedi yabancı futbolcular konusunda profesyonellie katılıorm haklısın ama türkler bnce yeterince profesyonel diiller. Belki çok eski olucak ama Ali İhsan Karayiğit kariyerini yıllarca Beşiktaşta oynadıktan sonra Adalet'e transfer olur kariyerini bir Beşiktaş maçı sırasında şöyle noktalar; Karayiğit maçın ilk yarısında topu alıp ileriye çıkar, 1-2 Beşiktaşlıyı çalımladıktan sonra kale bomboş önüde durmaktadır.. Ama Karayiğit topu kaleye yuvarlamak yerine yanındaki futbolcuya werir we arkasına bakmadan yürüyüp gider.. Devre arasında soyunma odasında tüm Adaletli oyuncular Karayiğit'e neden golü atmadın die sorarlar.. Bi an sessizlik olur we sonrasında Karayiğit'in sesi duyulur; -Beyler, futbolu bıraktım.. işte bize böyle Beşiktaş ruhu taşıyan bi oyuncu lazım. Belki çok haklısın profesyonel düşünmek gerek ama kusura bakma kardeşim benim bn profesyonel düşünemiorm...
__________________ ÖLÜMÜM NASIL GELİRSE GELSİN, KEFENİM SİYAH BEYAZ DİKİLSİN, MEZARIMI ÇARŞI ZİYARET ETSİN, BÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN, SEFA GELSİN. | ||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ona bakarsan Ayhan da cocuklugundan beri Besiktasliydi, Sergen Fenerliydi ve Rustu Galatasarayliydi, ne alaka?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Bence Ankaragücünden Orkun alınabilir hazır kadro dışı bırakıldı hemde bana göre oldukça ii bir kaleci ankaragücünde ucuza kapatabiliriz serkanda onlarda ii ve genç bir kaleci ama onu bize pahalıya satarlar ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |