![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #221 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | volkan dıyen arkdslar ıcın gercekten uzuluyorum.oncelıkle turkıyede yerlı kalecı yok ve yetısmıyor.volkan denen sahıs ıcın bır vıdeo koyuyorum izleyin diyeceksınız kı bu olay dunyadakı butun kalecılerın basına gelır dıyın sansızlık deyın onu dıyın bunu dıyın...hıc farketmez.volkan denen sahıs hass ve has febelıdır ızmırde kupa macında 2. ezık golunde trıbunlere yaptıgı hareketı unutamıyorum ve artık ben Besıktasımda ezıkten gelme saıbeden gelme topcu ıstemıyorum.bu adam kasılmaktan top oynayamıyor.bu haftakı bursadan yedıgı golu herkes gormustur herhalde bunlar gıbı yedıgı gollerde cabası.ben Besıktasıma yakıstıramıyorm kardesım | ||
![]() |
|
![]() | #222 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence asperi getirsinler | ||
![]() |
![]() | #223 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fm oynamıyoruz.....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #227 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Igor Akinfeev şu an Rusya milli takımının kalesini koruo ayrıca CSKA ile de Uefa kupası şampiyonluğu yaşadı. Ama zaten senelerdir milyon € lar harcayan bi yönetimin daha fazlasını harcama şansının olduğunu sanmıorm. Bu adamın değeri 5 milyon €, yani DELGADO ya verdiğimiz(daha doğrusu Ülker'in verdiği) para ile eşit. Bunun yerine Ramazan'a biraz şans tanınıp özel ilgi gösterilse çok daha iyi olur. Hatta siz fm de gördüünüz bu adam için yeni casillas derken, Real Madrid'in eski teknik direktörü Vicente Del Bosque Ramazan Kurşunlu için reel olarak yeni casillas olabilir demişti...
__________________ ÖLÜMÜM NASIL GELİRSE GELSİN, KEFENİM SİYAH BEYAZ DİKİLSİN, MEZARIMI ÇARŞI ZİYARET ETSİN, BÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN, SEFA GELSİN. | ||
![]() |
![]() | #228 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | tanımıyorum valla ben....
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |