![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bu kaleciden bize fayda gelmez artık bu kadar tepkien sonra kendini maça vermesini bekleyemeyiz gitmesi hem onun hem de bizim yararımıza olur.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar yazık ediyorsunuz bence Runje kötü kaleci değil.oyuncular güvensiz.hem biz eğer kaleci değiştirceksek daha evveline defansıda komple değiştirmemiz lazım.neden gittiniz yine o avrupa piyasasına.bi tarafta eksik var hemen avrupa da şu var şuda şu var.bu kalecide iş var diyorum ben.yeter ki güvenelim.daha hiçbişey bitmiş değil. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar Bu Runye Sezon Başindan Beridir Hatali Yiyor Golleri Hazirlik Maçlarini Bile Izledim Onlada Bile Olmaz Böle şey Beşiktaştan Bahsediyoruz Fener Gibi G.tlerin Eline Firsat Mi Werelim..yürü Lan Beşiktaşş Genç Feneri Ez Geç Yap Felç Fenerr.t...ğini Yesin Fener Senin | ||
| |
| | #7 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | forza runjee ![]() | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | - Bildiğin Türkçe kelimeler neler? (Az Türkçesiyle) Bırak, çık, serbest, bende, tut, kavun, karpuz, pilav, kebap. - Yüzün hep gülüyor Hayata sürekli pozitif bakıyorum. Çünkü insan olumsuz düşünürse başarı elde edemez. - Teşekkürler Martinez Röportaj: Hilmi Sever martinezden nagmeler..! ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #10 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Runje gitsinde kim gelirse gelsin bu kaleciden iyi olur | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |