![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Igor Akinfeev şu an Rusya milli takımının kalesini koruo ayrıca CSKA ile de Uefa kupası şampiyonluğu yaşadı. Ama zaten senelerdir milyon € lar harcayan bi yönetimin daha fazlasını harcama şansının olduğunu sanmıorm. Bu adamın değeri 5 milyon €, yani DELGADO ya verdiğimiz(daha doğrusu Ülker'in verdiği) para ile eşit. Bunun yerine Ramazan'a biraz şans tanınıp özel ilgi gösterilse çok daha iyi olur. Hatta siz fm de gördüünüz bu adam için yeni casillas derken, Real Madrid'in eski teknik direktörü Vicente Del Bosque Ramazan Kurşunlu için reel olarak yeni casillas olabilir demişti...
__________________ ÖLÜMÜM NASIL GELİRSE GELSİN, KEFENİM SİYAH BEYAZ DİKİLSİN, MEZARIMI ÇARŞI ZİYARET ETSİN, BÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN, SEFA GELSİN. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() | tanımıyorum valla ben....
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() | tıgananın kaprısı yuzunden elımızdekı volkan unluyu kaybettık ıyı bır kalecıydı sans verılmelıydı hemde yabancı kontejyanımız acılırdı.onun dısında turkıyede yerlı yabancı Besıktasımızın kalesını koruyacak kalecı yok.bızde kendını yetıstırecek kalecı lazım degıl zaten hep bu kafalar yuzunden basarısız oluyoruz.yabancı getıreceksın hem tecrubelı hemde karıyerı olan.ayrıca bu adı gecen kalecıyıde tanımıyorm.olacaksa ya pletıkosa yada hildebrand | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende tanımıyorum ama devre arası sakaryasporun kalecısı martınezı alsalar daha ıyı olur hemde colombıya kalesını koruyo hemde basarılı en azından runjeden ıyı | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |