![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Simdi arkadaslar, Adam genc, Schalkedan gelmis, ve Umit milli takimin kalesini koruyor. Bu adam Murat Sahin ve Ramazani kesemedimi? Coook Ilginccc
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Tam 10 Mactir Izliyorum Inanilmaz Kaleci Yerden Gerek Refleksleri Gerek Frikiklerdeki Basari Gercekten Iyi Kaleci Ve Kolombiyanin En Az 8-1o Yil Kalecisi Ben Besiktasima Bu Kaleciyi Isterim Hemde En Kisa Zamanda 8 Yil En Az Kaleci Sikintisi Cekmeyiz Sizce ?
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | martinezi hic izlemedim ama nedense iyi kaleciler hep güney amerikadan cikiyor yani cogu mesela Cordoba,Tafarel,Dida,Chilavert ve o Kolombiyanin Afro Kalecisi... dahada vardir belki Runjeyi gönderip Volkani alacaklarina Martinezi alsinlar...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Onlar cok mu iyi kaleci? Iyi kaleci olmak baska, garip veya egzantrik kaleci olmak baska. Iyi kaleciler Avrupa'dan ve Iskandinav ulkelerinden cikar, Buffon, Casillas, Toldi, Kahn, Isaksson, van der Sar gibi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cordoba,Tafarel,Dida,Campos,Higuita gibi kaleciler iyi dğil dimi,gülüyorum sadece...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Benim soyledigim isimlerle kiyaslarsan iyi kaleciler degiller. Brezilya'da yetenegi sahada oynamaya yetmeyen oyunculari kaleci yaparlar....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Volkanı Alacaklarına Neden Martinezi Alsınlar ki ?? Volkanı Alırlarsa Yabancı Hakkımızı Defanstan Yada Forvetten yada Ortasahadan Kullanırız.. Daha Güzel Olur.. Volkan Kötü Bir Kalecide Değil Ayrıca.. Ben Volkan Gelsin Isterim...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |