![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
aynen katılıorum bence tartışmaya bile gerek yok.....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
| |
| | #2 | |||
| Guest
| Alıntı:
aradaki farkları iyi sergilemişsin... | |||
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | amerikadanda avrupadanda çıkmış iyi kaleciler var Konu ferro1903 tarafından (23-10-2006 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iki tane konu acilmis, bir forza runje bir de iste forza martinez....runje macin yildizi secilde, herkez yine ah runje aslinda cok ii falan demeye basladi....ben runjeji beyenmiyorum, adam bana güven vermiyor...martinezin durusu hareketleri hepsi tipa tip cordoba...bir cordoba fanatigi olarak, ben martinezi besiktasta görmek istiyorum, cünkü runje tas patlasin iki yil bizde oynar, martinez gelsin her yil kaleci armaayalim, uzun süre bizde oynar....ayrica martinez acayip sevimli bir adam, ve hayataa taraftara el kol hareketinde bulunmaz, bence!!!!
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
| |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca bu hafta İnönü'de Sakarya ile oynuyoruz.O maçta Martinez bize karşı oynayacak.Nasıl Forza Martinez diyebiliyorsun anlamadım.Olayı Runje-Martinez rekabetine çekmeyelim.Ben Forza Runje dediğim için hemen Forza Martinez olmuş.Hayatımda senin kadar transfer delisi birini de görmedim ayrıca.Bu topici protesto ediyorum.Ne mesaj atıcam,ne de içine girip bakmıyacam bi daha.Son derece yersiz ve zamansız bir topic bence.Destek zamanı destek,eleştiri zamanı eleştiri!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #10 | ||
| Guest
| siz bizi beşiktaş düşmanı olarak görüyorsunuz sanırım..saçma sapan konuşuyorsunuz..kimse martinez devleşti runje hatalı goller yedi diye sevinmeyecek..sevinen insan BJK li değildir zaten..inşallah tam tersi olur..ama görüntü iç açıcı değil..forza runje forza tigana diyen bir arkadaş bize çıkarın at gözlüklerini demiş...bende size diyorum çıkarın at gözlüklerinizi..yada herşeyi toz pembe görmeyin...şuanki tabloda umut verici hiçbirşey yok...umut verici bişey olsa bende forza runje forza tigana derdim ama yok...biraz gerçekçi olun...kolej takımı yaratmak hep genç oyunculara sahip olmak güzeldir ama başarı değildir..bu şekilde hüsran yaşarız işte...tigananın tek iyi yaptığı şey olarak genç oyuncuları takıma kazandırması görünüyor bende biraz bu konuda tşk ediyorum ama takımı gençleştirmek böyle yapılmaz... | ||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |