![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Komik haberler bunlar,Her iyi forvet karşısında kepaze olan bir servet,kapasitesinin maksimumunu verse bile yedekten öteye gidemeyecek bir balili ve 90 dakika tek maçını izlediğimiz martinez,yok artık ya,boyle kafayla bişey olmaz..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #3 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | martinez tmm da servetle balili sadece gülüom rico gibi adam yedek kalıo balilimi oynıcak allahımyaa ![]()
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
martinez hakkında yorum yapamıyacağım sadece bu maçta gördüm çünkü, servete gelince türkiye için iyi bir defans belki ama avrupada shevchenkoyu zor tutar baliliye gelince benim hayalimde bu adamla lazarovu birlikte forvet oynatmak var bence muhteşem ikili olurlar nobreden çok çok iyi olacakları kesin birde yazılmayan ve yazılmasını istediğim bir transfer mehmet çakır var | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | FORZA RUNJE biz BESIKTASLIYIZ ve BESIKTASIN tüm oyuncularini desteklemek gerek VOLKAN gibi EZIKBAHCELILERINKISINI filan degil FORZA RUNJE
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
| |
| | #10 | ||
| Guest
| | ||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |