![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() | daha çok haber çıkar...
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | O zaman Tuncay ve Alex'in de sezon sonu sözleşmeleri bitiyor.Onları da alalım.Medyanın kolpa haberleri bunlar.Volkan'ın Beşiktaş'a gelmesini hiç istemiyorum.Daha önce de belitmiştim.Ben hayatımda onun kadar havalı bir şey görmedim.Ayrıca Runje'nin Volkan'dan kat kat daha tecrübeli ve iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Volkan'dan açıklama Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş ile görüştüğü yönündeki transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı Volkan, kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada, bir gazetede kendisinin ağzından ''Beşiktaş beni sıkıştırıyor'' başlığıyla verilen habere tepki göstererek, böyle bir açıklama yapmadığını, haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sezon devam ederken böyle transfer haberlerinin her iki camia için iyi olmadığını vurgulayan Volkan, şöyle konuştu: ''Sezon devam ederken transfer haberlerinin çıkması hem Beşiktaş için hem de Fenerbahçe taraftarı ve takımı için ahlaki anlamda yaralayıcıdır. Benimle ilgili hayali açıklamalara yer verilmiş. Bunun tam adı ahlaksızlık. Sezon sonu görüşülmesi gereken konuları böylesine kritik maçlar öncesi yalan haber üreterek yayınlamak hangi aklın ürünü anlamak mümkün değil. Fenerbahçe'de hiçbir oyuncu bu tür pazarlıkları yapmaz. Haberin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok. Gerekli hukuki girişimleri bayramdan sonra başlatacağım.''
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #5 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | valla volkanin gelmesini gercekten isterim.. bikere efendi birisi BESIKTASIMIZA yakisir ikincisi hem runje den daha kaliteli bir kaleci ücüncü sü ise türk ve böylece bi yabanci hakkini daha bosaltmis´oluruz volkan gelirse defansa 2tane kaliteli yabanci bi futbolcu aliriz baki yi göndeririz korayi eski yerine libero luga koyariz klebersonu orta saha ya cekeriz ve böylece tüm taslar yerine otrumus olur ve Besiktaismiz sampionluklara kosar... nasi senaryo ama ![]() | ||
| |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | alışmak gerek artık bu tip haberlere volkanın fenerdeki durumu netleşinceye kadar hergün başka bi haber çıkar..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |