![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | runje ne yaptı peki?17 maçta 21 aradaki fark ne buda her maç gol yiyo
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kardeşim adamı bilmediğin belli,bari bol keseden sallama.Hildebrand dünyanın en iyi kalecilerinden şu anda ve muıtemelen bu seneden sonra almanya milli takımınında birinci kalecisi olacak.Valla dünyada en beğendiğim kalecilerdendir,zor ama inşallah diyeyim ben..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zuhaaa bi bakımdan hakslın martinez veya volkan gelmeli ama runjejle olmaz..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşim yapma böle yaaa çok ii bi kaleci bence ama bonservisi sorun yaratır martinez de ondan sonra en ii aday
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
| |
| | #10 | ||
| Guest
| adam milli takımın yedeği...almanlar iyi kaleci çıkarıyorlar...köpke , kahn , lehman derken bu adamda onun yedeği..yani iyi kaleci..güzel de kurtarışları var..bencede martinezden sonra aday olabilir..ama volkana da sıcak bakıyorum açıkçası.. | ||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |