![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Dikkat ediyorum rico ,delgado araya pas atıyolar ama ne bobo ne gökhan uyanıp araya kaçamıyor bu sefer kotu pas vermiş oluyolar izleyenler orda kim var kime atıyosun diyolar ...rico ve delgodonun oynadığı takımın forveti uyanık olmalı ilhan olsa çok farklı olurdu rıcoda omuzda taşınırdı orta saha oyuncularının başarısı bir nebzede forvete bağlı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Basalım Ersun Yanal'a Parayı O Gelsin.. Gelmiyosa Samet Aybaba'yı Alalım.. Oda Olmadı Ne Yapıp Edip Lucescu'yu Eski Yuvasına Tekrar Getirelim... Düşünsenize Lucescu'nun Tekrar Bizde Oldugunu... Hayali Bile Süper Ya...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tekrar söylüyorum Bükreş ve Antalya maçlarını bekleyin.Sonra oradan iyi sonuçla dönersek bu yorumlar değişirse karışmam.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |