![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #92 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
sen bunun icin birakarim dioosan zaten hic tutmamissindir !!!!!!!!! unutma GEL NE OLUR SA OLSUN GEL
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | |||
![]() |
![]() | #93 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya ben serhatın bize faydalı olacağına inanmıyorum ama bu gidişle alınacak heralde.. ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya ne bu yaaaa bizim baskanda ezik sevdasi var galiba nobreyi aldi biton para verdiler bi boka yarmiyor nede olsa ezik renkleri giymis simdi serhatida alsin aynisi artik YETERRRRRRRRRR o civciv renkleri giyen futbolcular ISTEMIYORUUUUUUUUUUZ sonra nolcak burak yedege ve türkiye bir yildiz daha parlamadan sönecek...... | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
Guest
| yaa Serhat Akın forvet olarakda kullanılabilir diye düşünüyorum..Gökhan Güleçten iyidir bence ama işte tereddütlerim var...normalde gelmesini isteyebileceğim bir oyuncu ama işte bazı durumlar söz konusu..... bence Mehmet Topuz transferi kesinlikle gerçekleşmeli... | ||
![]() | #98 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ikisi de is yapar bu takimda ama birisini tercih edeceksem mehmet topuz..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Beşiktaş 2 oyuncuyuda istiyor öncelikle devre arası anderleth ile bonservis sorunu çözlürse serhat akın Beşiktaşta. Mehmet topuz konusuna gelince işin ucunda m.aksu varsa kesin alır diyorum ancak sezon sonu. | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
Guest
| serhat mi mehmet topuz mi derseniz serhat derim... hangisi besiktasa derseniz hicbiri derim... TRANSFERLER AZ VE ÖZ OLSUN!!! ali bilgin,topuz,serhat,caner, cart, curt.... yedek kalacak veya takimin seviyesini yükseltmeyecek adamlari istemiyorum... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |