![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ikisi de is yapar bu takimda ama birisini tercih edeceksem mehmet topuz..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Benim yazacaklarımın aynısını yazmışsın bende katılıyorum....
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| |
| | #6 | ||
| Guest
| yaa Serhat Akın forvet olarakda kullanılabilir diye düşünüyorum..Gökhan Güleçten iyidir bence ama işte tereddütlerim var...normalde gelmesini isteyebileceğim bir oyuncu ama işte bazı durumlar söz konusu..... bence Mehmet Topuz transferi kesinlikle gerçekleşmeli... | ||
| | #7 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Beşiktaş 2 oyuncuyuda istiyor öncelikle devre arası anderleth ile bonservis sorunu çözlürse serhat akın Beşiktaşta. Mehmet topuz konusuna gelince işin ucunda m.aksu varsa kesin alır diyorum ancak sezon sonu. | ||
| |
| | #9 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Karakter olarak serhatı hiç sevmem ama oyun olarak topuzdan daha iyi
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |