![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Karakter olarak serhatı hiç sevmem ama oyun olarak topuzdan daha iyi
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #103 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Benim yazacaklarımın aynısını yazmışsın bende katılıyorum....
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #105 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence ikisinin birden alınması lüks gelir boşa para harcama. sağda zaten şu an burak ve tandoğanda var. ediyor bu adamlarla 4 sağ kanat. Ha şu olabilir serhat forvet topuz ön libero oynar aslında ama onuda tiganadan ümitsizim. İkiside alınacaksa ozaman madem boboyu elden çıkarmak lazım. nobre olabilirdi ama türk vatandaşı olduğu için sakınca yaratmaz. | ||
![]() |
![]() | #107 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Serhat Akın ve benzeri Feybey forması giymiş oyuncuları takımda görmek istemiyoruz. Bize Beşiktaş formasıyla özleşebilecek, bu ruhu yaşayıp, yaşatabilecek adamlar gerek. Çamurdan olsun ama Beşiktaşlı olsun. Ruhuyla oynasın, o formanın değerini bilsin ve hakkını versin. Dürüst olsun, fesatlıkla, hasetlikle işi olmasın.. BAŞIMIZIN TACIDIR.
__________________ SEVGİN ÖLÜMLE BİTER | ||
![]() |
![]() | #110 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
serhat gibi çirkef futbolcuları Beşiktaş forması altında görmek istemiyoruz Mehmet topuz olabilir mali olarak büyük yük getirmicekse
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |