![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Geçen Seneye Oranla Daha İyiyiz... Bu İyiligimiz SOn 2 HAfta Icin Gecerli... Çok Gereksiz Saçma Sapan Puanlar Kaybettik... Onları Kaybetmeseydik Suanki Durumumuz Böyle OLmazdı... O Puanlarıda Tigananın Yanlıs Sistem Kurgusundan Kaybettik...! Ama Suanda Oda ANladı Dogru Sistemi... Bence COk Daha İyi Olucaz.. Oyuncular Gencler Falan Herkes Daha Yeni Yeni Oturmaya Basladı... Rico Pasa Liderliginide Göstermeye Basladı.. Bence Cok İyi OLucaaz... Özellikle Devre Arasından Sonra...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar başlık saçma demedik yanlış anlamışsınız, altındaki gönderme yanlış dedik geçen sene ile bu sene arasında çok fark var onu belirttik sadece ben yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ama zaten yazdığım mesajda da belirttim evet güzel bir istatistik yakalanmış diye. Ama işte bi arkadaşımız çok güzel belirtmiş aslında. Olayın tamamen özeti. GEÇEN SENE DÜŞÜŞDEYDİK, BU SENE YÜKSELİŞTE budur... | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya dostum gerçekten çok entresansınız çözemedim sizi Yediğimiz gollere bakın halen runyeyi oynatıyor adam runje bizim sonumuz oluyor farkında değilsiniz ...Tigana ben aldım oynatırım ısrar ederim mantığıyla devam ederse bizim sonumuz kötü Tigana insan olarak iyi olabılır teknik direktor olarakta iyi olabılır ama kumaşı bize uymuyor anlayın artık bunu ,,,bana zico mu geretsmi tiganamı deseniz tigana derim ama bize uymadı denizliye gitse size genç takım kurucam 5 sene sonra şampiyonsunuz dese kabul ederler ama biz zaten her sene şampiyonluğa oynuyoruz ayrıca takımımız genç ama tecrubesız değil sadece birkaç futbolcu hariç bence hepsi tecrubeli inanmayan varsa brugge kadrosunu incelesin onlarında yedekte tecrubelı alternatıflerı var Arkadaşların bir kısmı mantıklı yaklaşıyor Dere geçerken at değişilmez diye bencede haklılar ,,bir çozum yolu bulsalar daha iyisi geleceğini bilseler bu arkadaslarda tıganın gönderilmesini isterler ama forza tigana demek inadına tigana demek bence egoları tatmın etmekten baska bırsey değil
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | hiç kendimiz kandırmayalım gençleştik o yüzden normaldir diye. biz bu puanların %95 ini tigana yüzünden kaybettik. sistem değiştikten sonra takım oturdu ibrahim akını koydu sol kanat canlandı ricoyu koydu takım coştu. Bunlarıda kendisinin yaptığı şüpheli...
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaşlar burada inadına tigana diyen adamlar ne Tigana'dan para alıyor, ne de akrabası, ne de adamı çok sevdiğimizden... Biz de biliriz yanlış yapıyor bıdır bıdır bağırınmayı, ama alın işte arkadaş ilk sayfaya koymuş, ben hatta bir önceki sezona da baktım. Del Bosque de, Rıza da, bu sene Tigana da 30'lu puanlar civarı bitirecek ilk yarıyı. Hadi, Tigana'nın "kumaşı" uymadı, peki diğer 2 adamın da mı uymadı. Ve bu adamların ortak özelliği, "bu takım benim değil" deyip kendi takımlarını kurmuş olmaları. Önemli olan o yada bu isim değil, istikrar. Dünyanın herhalde sezon bitmeden, TD'sini başarılı yada başarısız diye nitelendiren nadir ülkelerdeniz. Sezon biter sıralamaya bakılır, kupa mı ne alınmış bakılır ona göre değerlendirilir. Sana bana göre yanlış taktikle çıkması o adamı başarısız yapmaz!!! Ayrıca bu konu uygun değil ama şunu da söylemeden edemeyeceğim : İ.Akın denen gerizekalı yüzünden 2 maçı 11 tamamlayamıyoruz. İyi top oynamak ile profesyonel futbolcu olmak arasında büyük fark var. Zamanında İlhan yapardı, hadi o asabiydi. Ama Akın'ın atılmaları tamaaamen salaklığı başka bir şey değil. Futbol ayak kadar akılla oynanan bir oyundur. Asıl sevindirici ve kimsenin pek oralı olmadığı nokta, 2 maçı da geriden gelip kazanmamız ki bu bir takımın moral-motivasyonu açısından çok çok önemli diye düşünüyorum... | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
denilecek biri varsa oda tigana ve runjedir.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alın ıste bu kadar mı olur yaaa. Simdi de futbolcularımıza hakaretler basladı. Helal olsun sız hakıkaten cok ıyı taraftarsınız be. yaaa runje bukadar hata yaptı tigana bukadar hata yaptı kufur edılmedıde Türkoglu Türk i.akın bı amatorce haraket yaptı gerizekalı salak oldu oylemi. Jcole senın o kadar ıgneleyıcı ınceden ınceden laf sokucu yorumların varki, ben artık senın sen ve kendın gıbı dusunenlerden baska kımseye saygısı olmayan bırı oldugunu dusunuyorum. Ayrıca bı lafım daha var sana takımın basarısı Tigananın bızım gıbı tıganayı begenmeyenlere kapagı dııldır kardesım bılmıyosan aklına sok bız sapına kadar besıktaslıyız, ve bu takımın galıbıyetı bıze kapak olmaz sonsuz bır mutluluk olur. Bı dahada boyle yorumlarda lutfen bulunma kardesım. Senın bu dusunce tarzına gore tıgananın kaybettırdıgı her puanda sana mı kapak oluyor sen bukadar basıt dusuncelımısın yanı... Bence yazarken bıraz dusun kardesım sıvrı dıllı olmak sana bısey kazandırmaz. bjk19.03 kardesım sende tıganayla runjeye kufur etme ltf. bunu bır tepkı olarak dedıgını bılıyorum ama tepkı olsun dıye sende kendı oyuncuna kufur edersen kendını dusurmus karsındakı begenmedıgın fıkırle aynı kefeye koymus olursun...
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Guest
| yaaa işte bunlar böyle sosyal mesaj vermek için birbirlerini kasarlar BJK takımının teknik patronuna nasıl gerizekağlı , aptal falan diyorsunuz derler sonra kendileri tabiri caizse tükürdüğünü yalar bir başkasına aynı ithamlarda bulunurlar..madem ibrahim gerizekağlı ise runje ne onu merak ediyorum...??? yazan arkadaş bunu da bi söylesin...ayrıca tigana son iki maçta kapak oturtuyormuş...ya benim transfer etmediğim dediği RİCO ona ne kapaklar oturtuyor... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |