![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | serhat ı herkes seneelrce izledi adam oldukça süratli çevik teknigide yerinde sag kanatı uçurur bide onla kalsa iyi forvettede iş yapar serkanı istemiyorum sag kanat dolu ![]() lucianoyada hava toplarında çok etkili zan giderse bence alınmalıı ...
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | serhat gelsin takıma yararı olur | ||
| |
| | #4 | ||
| Guest
| aslında adaş Serhat iş yapar bu takımda diye düşünüyorum ama sana da bir yönden hak veriyorum..sonuçta bazı arkadaşlar hangi çağda yaşıyorsunuz real bile barcaya oyuncu veriyo falan diyorlar ama biz etikleri olan , belirli bir geleneği olan bir takımız..hıı onlarda böyle gelenek , etik falan yok mu derlerse de bize ne onların yaptıklarındanben kendime bakarım diyorum.. böyle eziklerden gelme adma bunlara leke sürüyor orası kesin...ama bilmiyorum ne olacak...ama şuda bir geçrek ki Gs den Arda'yı alıyoruz desek kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum... | ||
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | topuz- gökhan kayseri (kaliteleri tartışılmaz) emre- ankaragücü(trabzon her an kapabilir) bence harika bir defans yabancı stoper( yabancı ön libero( movuba tercihim) yeter | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |