![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Yıldırım Demirören 14.04.2006 Hayır efendim… Sokaktaki bir Beşiktaşlı insan gibi düşünelim. Diyelim ki; Şu Fenerbahçe var ya şu Fenerbahçe. Hani biz 11 puan öndeyken elimizden şampiyonluğu alan Fenerbahçe. İşte intikam günü geldi. Fener şampiyon olmasın diye Galatasaray’a yatalım. Ya da şöyle diyelim; Şu Galatasaray var ya şu Galatasaray. Hani Beşiktaş üçüncü şampiyonluğa giderken ve Fenerbahçe ile çekişirken şu unutulmaz 4-3’lük Galatasaray maçı var ya. Hani canım Erhan Önal’ın ıska geçip Mehmet Özdilek’in (Şifo) attığı gol ile Beşiktaş şampiyon olmuştu ya canım. Şimdi o maçın diyetini ödeme günü geldi. Efendim! Böyle yazarız. Hatta kahve sohbetlerinde konuşuruz. Ama biz tribündekiler bunu yapar. Peki kulübü yöneten o liderler ne yaparlar? Susarlar! Suskunlukları da en büyük cevaptır. Yani o liderler şimdi intikam zamanı geldi diyerek gönüllerinden geçeni söylemezler. Mantık, akıl ve liderlik görevleri ile sorumlu bir kişi gibi konuşurlar. Bakınız hangi noktadayız: Beşiktaş Başkanı Sayın Yıldırım Demirören, gönlüm Galatasaray’ın şampiyonluğunu istiyor diyerek Galatasaray maçına ambargo koymuştur. 1- Beşiktaş o maçı kötü oynayarak kaybederse şike yaptığı belgelenir. 2- Beşiktaş o maçı çok iyi oynayarak kazanırsa. İşte sorun burada! (O zaman Beşiktaş kendi başkanını üzmüş olur) Efendim! Aslında gerçeğin gerçeği şu: Galatasaray Fenerbahçe’ye savaş açtı. Beşiktaş da Galatasaray’ın yanında bu savaşa girdi. Peki ne olacak derseniz şunu derim; Beşiktaş’ın sonu Birinci Dünya Savaşı'nda Almanya’nın yanında savaşa giren ve sonra da savaşı kazandığı halde mağlup olan Osmanlı İmparatorluğu gibi. Beşiktaş şimdi kendini kurtaracak Mustafa Kemal’ini arıyor. kazım kanat | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |