![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Guest
| beyler biraz işin ciddiyetinde olalım...tamam adam en çok gol atan ismimiz ve bazı maçlarda bizi kurtaran isim ama BJK nin durumu da pek içler açıcı değil...ayrıca BJK forveti Bobo ile gitmez...gol sorunumuz var kimse bunu göremiyor mu ??? yapmayın arkadaşlar koskoca BJK klübüyüz daha etkili bir forvet şart....ezikleri örnek vermek istemiyorum ama adamların elinde bilmiyorum bazıları beğenmeyebilir ama Kezman gibi bir golcü var...yani bizde diğer rakiplerimizle yarışır duruma gelmek onlardan daha iyi olmak için mutlaka kaliteli bir forvet lazım...aynı keza stoper ve ön libero da ve kaleci de...yani seneye yeni hoca ile yapılacak 4 tane transfer ile mükemmel bir takım yaratılır düşüncesindeyim... | ||
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ayni fikirdeyim..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Guest
| inan kardeş bende aynı düşünceler içerisindeydim...gol sorunu yaşarız diyordum herkez medyanın olsun yönetimin verdiği gaz olsun saolsun aldılar bu gazı yeterli olacağını düşündüler...bencede Bobo kiralık verilebilir...hatta verebiliyorlarsa iyi bir takıma kiralık versinler diye düşünüyorum...Gökhan Güleç de aynı keza kiralık yollansın yada takas da kullanılsın diye bir düşüncem var açıkçası...şimdi Bobo'nun yapabildiğini Nobre yapabildi mi ? kaç golü var Nobrenin deyip olayı Nobre - Bobo tartışmasına getirmesinler..Nobrenin Bobo ya göre en büyük avantajı Türk statüsünde oynaması ve tecrübe sahibi olması...Nobre takım ve sistem kurbanı..yani eziklerde ne kadar gol attığını hepimiz biliyoruz..o yüzden ileride gidilecek sistem değişikliğinde Türk olan Nobre'ye büyük işler düşebilir... | ||
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya zaten bi faydasıda yok gitsin son 2 maçta oyuna girıo girdiği eblli dğil 2 katı parada ii barı orclar kapanır gitsin başarıda gelmıo zaten gitsin..
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bu arada bunu görenler senin beşiktaşlılığından şüphe ediyorum gibi saçma sapan laflar edicek
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |