![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() | |||
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sakın ha.Ne satması ya.Elimize bir adam geliyor hemen satıyoruz ne bu ya?Bu kadar küçüldük mü?Bobo en az 3-4 sene oynamalı Beşiktaş'ta.4sene sonra 15-20 milyon euro'ya satarız.Sakın bakın.Göndermeyin şu adamı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Guest
| bukadar küçüldük mü diyen senmisin ??? kusurabakma da küçük transferlerle büyük olduğunun hayalini kuran birinden duyunca bunu şaşırdım...benim kendi fikrim Bobo satılsın demiyorum ama yurt içinde yada yurt dışında iyi bir takıma kiraya verilsin...tecrübe kazansın , kendini geliştirsin..kısacaıs BJK de oynayabilecek kapasiteye gelsin... | ||
![]() | #24 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Guest
| Skor tabelasına bakıp konuşmuyorsun hı ?? peki neye bakıp konuşuyorsun söylesene ???? bunu bana söyle neye göre konuşuyorsun ??? hem sen neden üzerine alındın ki yaraların var gocunuyorsun snaırım... | ||
![]() | #26 | |||
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İnadına diyenler demişsin.Ayrıca kimlere dediğini ayıracak kadar da akıllı bir insanım.Ben geleceğe bakıyorum sadece.Kafamı kaldırıyorum yani.Senin gibi yerlere ve arkama bakmıyorum.Bence sen de kaldır artık şu kafanı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Guest
| ya komik olma...Rico konusunda ben herzaman söyledim yapılan en iyi transfer ve şuan türkiyedeki en iy iyabancı diye...Ailton'u harcayan belli harcatan bellii..şuan forvette onun gibi son vuruşları etkili bir isim arıyoruz...Kleberson desen adam hiç yerinde oynatılmadı onu da harcadık...bir faydasını göremedik....Carew'i aldın ne yaptın ?? Okan Buruk da baki gibi saçma sapan bir transferdir...runje deyince gülüyorum...keşke almasaydık... | ||
![]() | #29 | ||
Guest
| geçmişini bilmeyen geleceğini hiç bilemez...ben zaten kafamı kaldırdım ileriye bakıyorum...geleceğe bakıyorsun hı...bu takımın şu hali sana geleceğimiz sağlam izlenimi veriyor hı...bence sen kafanı kumun içinden çıkar arkadaşım...gerçekleri görmek lazım.... | ||
![]() | #30 | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |