![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen bencede bizde iş yapar
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | trabzondan sawunma oyuncu alıoruz ts nın durumu ortada ne kadar gol yedı bılen yok sanırm bu bole eller mıs stepanow mus hıkaye alacaklarsa adam gbı tecrubelı defansı toplayacak bırını alsınlar dıılse kımseyı almasınlar klubun sokaga atcak parası kalmadı artık
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | stepanow yabana atilacak futbolcu degil bence
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya arkadaslar yapmayın allah askına chelseanın transfer soylentılerı cıkana kadar kım tanıodu stephanowu kac kısı ozellıkle stephanowu ızlemek ıcın ts maclarına bakıodu allah askına yapmayın ts nın durumu ortada defansı cok mu ıı yoksa ben baska takımımı ızlıorum ts yerıne
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #65 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #66 | |||
pekı dıesel kardes stephanow ts de basarılı dıebılıomusun yanı kac mac kazandırdı bana cok cok ıı oynadıgı bı macı soyleyebılırmısn bnce bızım gokhan zan kat kat ııdır stephanowdan
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
![]() |
![]() | #67 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #68 | |||
bana bole hafızalarda kalacak bı macını soyleyın
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
![]() |
![]() | #69 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya kardesim defans oyuncusu hafızada kalan maç diye bişey mi olur sen bana söyle o zaman cannavaronun akıllarda kalan maçını. madem istiyosun geçen sene trabzonda fenere yenildikleri maçta stepanov sakatlandı fener golleri buldu. | ||
![]() |
![]() | #70 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet haklısın bu konuda ts da iyi oynayamaması beni en çok şaşırtan şey zaten..İlk başlarda uyum sorunu olduğu halde iyi oynuyordu ama sonraları baya düşüşte..Birkere ben gökhan zanıda çok severim ve biras sakat olsada baya begenirim ama stepanov dan iyimi,iyi değlmi tartışılır..Şimdi sen bana gökhan zanın kurtardığı maçları söylermisin??He tabi sen maçı kurtarmak dediğin forvet gibi gol atmaksa evet zan çok maç kurtardı,hatta fenerin kovduğu lucianoda 2 sene öncesi onları şampiyon yaptı..Yani diyeceğim stepanovu alamayız zaten,şu anda o kadar para veremeyiz trabzona ama keşke baştan ts nin yaptığı şeyi yapabilseydikde,şimdi burda bunu tartışmamış olsaydık.
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |