![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | tiganaya belli olmaz izin verir | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eller asla kötü adam değil bunu söyleyeyim bir,stepanovla beraber uyum sağlayabilselerdi şu anda avrupanın bile sayılı ikilisi olabilirlerdi,ama trbzona uyum sağlayamadı işte...İyide olsa yönetim böyle bir transfer daha yapmaz bence,çünkü bnaşarısız olursa eller artık yönetim dibe vurur..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Konu ttarlabasi tarafından (02-01-2007 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş Szymkowiak'a talip oldu Siyah-beyazlı ekip, sürpriz bir hamleyle Trabzon'un Polonyalı yıldızının peşine düştü. Bordo-mavili yönetim, Szymkowiak'a karşılık Beşiktaş'tan Ali Güneş ve 700 bin dolar talep etti. Kartal "Para olmasın, futbolcu takasıyla işi bitirelim" deyince Trabzon, Ali Güneş ve İbrahim Akın'ı istedi. Son karar Tigana'nın. *** Son Söz Hocada Bordo-mavili yetkililer, Szymkowiak'ı isteyen Beşiktaş'a, "Ali Güneş ile birlikte İbrahim Akın'ı da verirseniz, transfer biter" önerisini getirdi. Beşiktaş'ın da bu teklife sıcak baktığı ve "Önce Tigana ile görüşmeliyiz" dediği ifade edildi. Fransız hoca, ilk yarı fazla şans vermediği İbrahim Akın'ı gönderirse, transferin bitmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Fatih DOĞAN
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | sayfa doldurmak için haber yazıolar...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu durumda ibrahim akin icin bicilen deger 700 bin dolar bu ts kafayi mi siyirmis..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |