![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | güleçi boşuna oynatmasn..inşallah alırız,gerçi hazırlık maçı diye pek takan yok ama..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| | #2 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | SKOR TAHMINI YAPICAM 3-3 penaltılarla gs alır
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ben aydini cok begendim niye oynatilmiyorki ibrahim üzülmesden kat kat daha iyi ve henüz 18 yasindai
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | buda gelir bu da geçer ağlama...
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | gese yi yenmk her zamn güsel ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | pancu38´isimli üyeden Alıntı 1.Runje 2.Ali Güneş 3-İbrahim Toraman 4-Baki Mercimek 5-İbrahim Üzülmez 6-Gökhan Güleç 7-Fahri 8-Kleberson 9-İbrahim Akın 10-Ricardinho 11-Nobre ilk onbir böyleymis okudum dogruysa ben pek fark göremedim gecenki macdan bu becereksiz gökhan gülecide oynatiyorya ben nedim artik yanlis okumussun ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #9 | ||
| Guest
| bizi ucurmasin,yaniltmasin bu mac... skordan,hatta diyelim sonuctan haric bence pek positiv sinyal göremedim ben... aydin karabulutu umarim ikinci yarida daha fazla görürüz,cocuk cok cabuk ve teknigi saglama benziyor... defansa katkisi da oluyor ben begendim.. | ||
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ![]() çooooooooooookk sewindm emre aşık ın hareketi çok sinir bozucuydu,ama son gülen biz olduk ,runjenin yerine biraz muratı denesek hiç fena olmicak aslında..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |