![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Kapak olayını bu kadar üstüne alınmana da şaşırdım. Sana söylenmemiş bir laf, direk lafı söyleyenden alıntı yaptım zaten. Ve hatta SANANE!!!Bu o lafı söyleyenle benim aramda. Genelleme de yapmadım, demek ki okumuyor musun yazılanları yahu!! Yada aklıma şu geliyor, polemik yaratmaya yer arıyorsun. Bir de sorum var üstüne : Tribünde olsaydın o maç, Runje'ye destek mi olurdun?küfür mü ederdin??? | |||
| |
| | #2 | |||
| Guest
| Alıntı:
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (01-12-2006 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | #3 | |||
GÜZEL KARDEŞİM, YAZDIĞIMI OKUMUYORSUN VE OKUMADAN CEVAP VERİYORSUN. BENİM PROBLEMİM BU AMA SEN ANLAMIYORSUN! İ.AKIN'IN BİR BAŞKA TÜRLÜSÜSÜN!! | |||
| |
| | #4 | ||
| Guest
| beyinsiz herif...kendi beynin kaç gram senin ki sen başkalarına gerizekağlı diyebiliyorsun...ayrıca o alıntı yaptığının devmaıda var..orda demişim ki ben boş şeylerle uğraşmam diye...işte senin gibi boş şeylerle uğraşmam..saman yığını hadi işine bak... | ||
| | #5 | |||
İşte İ.Akın seviyesi... tebrikler, ispat etmeme yardımcı oldun... | |||
| |
| | #6 | ||
| Guest
| ya harbiden sen sayılımısın bu dünyada...şimdi dangalak falan diyecem de uğraşmak istemiyorum...daha önceki yazdığın ne senin...o yazdığına ancak o şekilde cevap alırsın sen...hadi işine bak dedim.......yol al...... | ||
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #9 | ||
| Guest
| yaaa bjk19.03 arkadaşım bu adma İbrahime gerizekağlı diyor sonra dönmüş sende ibrahimin değişik bir modelisin diyor...sonra cevabını alıyor..sonra dönmüş diyo ki seni modlara havale ediyorum diye...neyse ya bunu falza kaile alıp cevap yazdım... | ||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |