![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
1- o kapak lafı sadece o arkadaşa söylenmiş bir laftır, kapak olayını açan o, herkes niye üstüne alınıyor ki??? 2-Brugge maçının hakemi 6-7 dakika önce düdükten sonra vurdu diye Brugge'lü ye(sanırım Balaban'dı) sarıyı gösterdi. Buna rağmen o Akın topa vuruyorsa, GERİZEKALIDIR!. Ben Akın'ı top kaybetti, kontrol edemedi, boş adam varken 35 mt. vurdu diye eleştirmiyorum,dikkatinizi çekerim. Aslında Akın'ın futbolculuğunun eleştirilecek yönleri yok mu? çokça. En basiti, biz tribünden bağırıyoruz, Rico arayı görecek "kaç araya kaç" diye, adam çizgiye yapıştı,girmiyor içeri!!! Bu konuları yazmıyorum, çünkü futbol ulemaları çok olduğu için,polemik çıkıyor. AMA EĞER PROFESYONEL BİR OYUNCUYSAN VE BJK'DE OYNUYORSAN, SENİN 2 MAÇTA DA TAKIMI 10 KİŞİ BIRAKMAYA HAKKIN YOK! GOLE GİDEN ADAMI DÜŞÜR, CANIMI YE!! AMA BÖYLE SALAKLIKLAR YAPARSAN, BEN DE OYUNDAN ÇIKARKEN "MORON" DA DERİM "EMBESİL "DE DERİM "GERİZEKALI" DA DERİM. BUNLAR PSİKOLOJİDE GEÇEN TERİMLERDİR, TIBBİ TERİMDİR YANİ,AŞAĞILAMA İÇERMEZ,TEŞHİSTİR.!!! | |||
![]() |
|
![]() | #43 | |||
Guest
| Alıntı:
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (01-12-2006 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | #44 | |||
Kapak olayını bu kadar üstüne alınmana da şaşırdım. Sana söylenmemiş bir laf, direk lafı söyleyenden alıntı yaptım zaten. Ve hatta SANANE!!!Bu o lafı söyleyenle benim aramda. Genelleme de yapmadım, demek ki okumuyor musun yazılanları yahu!! Yada aklıma şu geliyor, polemik yaratmaya yer arıyorsun. Bir de sorum var üstüne : Tribünde olsaydın o maç, Runje'ye destek mi olurdun?küfür mü ederdin??? | |||
![]() |
![]() | #45 | |||
Guest
| Alıntı:
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (01-12-2006 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | #46 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | walla arkadaşlar allah sonumuzu hayır etsin,bu sene şansımız vardı da 3. sıradayız rakipler de kötü,futbolun kalitesi düşük,ama geçen seneye göre daha iyi bi takımımız var ve UYUM SORUNUnu aşmak üzereyiz ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bak buna bizim koyde inceden inceye laf sokmak dıyolar , sen devam et herkesle dalga gecmeye. Ayrıca sagol verdıgın engin bilgiler iceren tıp terminolojisi icin , bı kenara not edıcem..
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() |
![]() | #48 | |||
GÜZEL KARDEŞİM, YAZDIĞIMI OKUMUYORSUN VE OKUMADAN CEVAP VERİYORSUN. BENİM PROBLEMİM BU AMA SEN ANLAMIYORSUN! İ.AKIN'IN BİR BAŞKA TÜRLÜSÜSÜN!! | |||
![]() |
![]() | #49 | |||
Üzgünüm kardeşim ama biz şehir insanıyız, köylerde ne konuşulur ilgilenmem ama biz buna okuyup öğrenmek deriz. Beşiktaş bu büyük şehrin en güzel semtinin takımıdır. Bilgisizliği ve kültürsüzlüğü kaldırmaz, okursun öğrenirsin gelirsin. Ha, anlamıyorsan da anlatırız bu şekilde... | |||
![]() |
![]() | #50 | ||
Guest
| beyinsiz herif...kendi beynin kaç gram senin ki sen başkalarına gerizekağlı diyebiliyorsun...ayrıca o alıntı yaptığının devmaıda var..orda demişim ki ben boş şeylerle uğraşmam diye...işte senin gibi boş şeylerle uğraşmam..saman yığını hadi işine bak... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |