![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben şu anda İnadına Tigana diyorsam bunun birinci nedeni Beşiktaş'ın yakın geçmişidir kardeşim.Ya akıl var mantık var?Bir başarısızlıktan sonra aynı yöntem seçilir mi ya?Edison bile 1000 kez başarısız olmuş ama her defasında farklı yollar deneyerek sonuca ulaşmış.Biz hersene hatta hep aynı dönemde t.direktör değiştiriyoruz.Beşiktaş Tigana'yı gönderse seneye yine aynı şeyler olmayacağını garanti edebilir misiniz bana?Üstüne bir de 4.5 milyon euro tazminat vereceğiz.Bunun mantıklı tarafını söyle ondan sonra tartışalım.Keşke bu tartıştıklarımızın sana ispatı olabilseydi ama ne yazık ki insanların düşüncelerini değiştirmek kolay değil.Ama ben yorulmam.Ne zaman istersen buradayım?Herşey BEŞİKTAŞ için.Bir gün değişecek bizim taraftarımızın da kafası nasıl olsa.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
Guest
| Demin R.Çalımbay ile ilgili konuda bu oyuncularıo hep sen getirdin diyorsun da Rico , Delgado ve Runje dışındaki saydığın isimler Tigana zamanında getirilmedi...Rico yu yönetim Delgada vo Runje yi tigana transfer ettirdi...ikisinin de durumu ortada..Delgado için daha ılımlıyım ama Runje kabak çiçeği gibi ortada..adam getiriyorlar fakat adam getirmek için transfer yapıyorlar...bide tigananın yolladığı onca isim...şimdi hala transfer demesi...ve gündemdeki isimler ve durumları da ortada...oynadığı takımlarda... | ||
![]() | #34 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #35 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu habere baLon dicem hafif kaLcak .....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |