![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hiç sanmıyorum ama hiç. bizim spor yazarları uyuyor kardeşim uyuyor resmen. bir yemen ekşioğlu hariç. bu adamdan bir kaç tane sipariş etmek lazım. ezikler başlamış bile hemen | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ohaaaaa derim başkada bişey demem. Ne demek ceza gelecek mi. Gelmeli ya. Adamlar TV görüntüsünden Runje'ye ceza kestiler. Dakikalarca '' Hepiniz O......Çocuğusunuz'', '' Satılmış Selçuk'' diye bağırdı ezikler. Gözlemci gözlemeci değilse yazsın artık raporuna. Tam derbiler zamanı vallaki. bi maç kapatırlar mı şimdi. geçer kalır eziklere valla | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bunların hepsi ezik arkadaşlar.tümerin ne hale geldiğini hep beraber gördük.tamam profosyonelsindir ezeli rakibine transfer olabilirsin.ama bi zamanlar ekmek yediğin kapıda pislemiyceksin.para bu adamı bu duruma getirdi.umarım bigün fener stadındada yuhalanır o satılık tümer.ayrıca golden sonra o bayrak direğini tekmeledin ya yanlışlıkla inönüde sesini bile çıkarmasın bence.çünkü çarşıda çok bayrak direği var allah muhafaz
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ezik medyasi agmaya basladi bile! Baki niye kirmizi görmemis, niye atilmamis diye. Yok federasyon bizi durdurmak istiyor diye! Duydukca gülmem geliyor! Ceza bekliyorum ceza!!!! biz 52 saniyelik bir tezahürat icin saha kapatiyorsak, gerisini ezikler düsünsün!
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |