![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #291 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Federasyon ne zamn eziklere ciddi cezalar verdi ki şimdi vermesini bekleyelim.......Aslında pek takmamak gerekiyo çünkü bunlar eziklerin çok sıradan halleri ..Önce biraz ağlıyo gözüküyolar..sonraarı da bir yerlere bir şekyler şıkıştırıp herşeyi engelliyorlar...
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #292 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ARKADAŞLAR BE DÜN GECE MAÇTAN SONRADA YAZMIŞTIM.YARIN YANİ BGNDEN İÇİN GAZETELERDE BEŞİKTAŞIN ZAFERİNDEN ÇOK SELÇUK DERELİ KONUSU İŞLENİR.BİR ALLAH'IN KULUDA UTANSINDA BAŞKANMIZIN DAYANAMAYIP MAÇI TERKETTİĞİNİN NEDENİNİ YAZMIŞ.FENER MEDYASI ÇILDIRMIŞ DURUMDA.DÜN AKŞAMKİ YAZIM AYNEN ŞÖYLEYDİ YARIN GÜNDEM SELÇUK DERELİ OLUR O DA TUTMAZSA CARLOS A FENER FORMASI GİYDİRİRLER DİYE.LÜTFEN BAKINIZ FOTOPOR GAZETESİ.BUNLARIN YÜZÜ KIARMIYOMU HİÇ TABİ KIZARACAK YÜZLERİ KALDIYSA.SON OLARAKA EZİKLER EN SON TÜRKİYE KUPASINI KAZANDIĞINDA ULU ÖNDER ATATÜRKÜMÜZ HAYATTAMIYDI.BİLEN VARSA NOLUR BENİ AYDINLATSIN...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #294 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | O şahsiyet çok pişman olacak zamanla ama herşey çoooo..k geç olacak...Bu arada ben asker kaçağı olduklarını da yeni öğrendim....Para insana herşeyi yaptırırmış derler ya hakikaten şimdi bunu anladım...Analar babalar evlatlarına kıya kıya askere yolluyolar bu vatandaş ise Türkiyenin en ezik takımlarının birinde asker kaçağı olarak futbol oynuyove bunu kimse zahmet edip askere götürmüyo...Vallahi pes....
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() |
![]() | #297 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gene aynı senaryo.....offf sıkıldık artık katılmasalar bari şu kupaya artık cingar çıkartıp duruyolar her maç.a.q aziz biyerlerine bişey batıyodu heralde maç boyunca oturmadı orkestra şefi gibi bişeyler yapıyom it herif | ||
![]() |
![]() | #300 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu maç bunlara bu sene yeter............. 1-nobrenin golü 2-başkan postayı koydu 3-runje nin meşale şovu 4-baki- tuncay (ters ilişki) 5-MAHMUT USLU:25 senedir alamıyoruz bu senede alamayalım ne olmuş....
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |