![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #5 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ben bu oyuncuyu pek istemiyorum okan koç gibi istanbul havasından etkilenebilirler bence daha tecrübeli türkliyenin en hızlı oyuncularından biri olkan serhat akın daha iyi olur hiç olmazsa istanbulda yaşadı tecrübesi var hızıyla bize büyük güç kadar bence
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ben bu futbolcuda kararsızım okan koç gibi elimizde patlayabilir daha nesini gördükki okan koç hem hızlı hemde asiste muhteşemdide ne oldu bence türkiyenin en hızlı admalarından biri serhat akın alınsın hem tecrübeli hem istanbul görmüş bir adam şımarmaz yani zaten patlama yapması gerekiyor artık çok iii olur
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar gündemden düşürmememiz gereken birinci futbolcuherkesinde galiba ilk sırada alınması gerektiğini düşündüğü futbolcu gol attığında 66 numaralı formasıyla sesleri inşallah inönü de yankılanır
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |