![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | themadpol..güldürme falan demişsin ya..ben mesela bayern munich e gülüyorum biliyo musun...elinde michael rensing gibi 22 yasında canavar gibi bi kalecin var..sen geliyosun 37 yasında oliver kahn'ı oynatıyosun..merak etme rensing'in de zamani gelicek ve kaleyi devralicak oliver'den..söylemek istediğim şey şu..34 yaş bitmiş bir yaş değil..ayala çatır çatır oynuyo valencia'da bizim defansta görmek ister miydin istemez miydin..piyasa fiyatı da yaklaşık 9 milyon euro..aa bi bakıyoruz yaşı da 34..ha sen dersin ki simdi valencia oo kim lan ayala kim candela kim ki..dandirikten nelson mandela..özgürlük kikiki afrika halkının hakları ho ho ho noel baba mode is on gibimsi konusmalara gireceksen hiç konusmayalim seninle.. | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu adam romada iyi idi fakat yaşlandı oynayamıyor artık.sol tarafta ileriye goiaslı jadilson mutlaka alınmalı lacrimas onunda adresini bulup mesaj atarsan sevinirim (bu adamı izlemenizi tavsiye ederim) | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | benim anlamadığım bir nokta var arkadaş kusura bakmazsan samimice sormak istiyorum. bu adamı kaç kez 90 dk. seyredebildin. 34 yaşında ve italyada futbol oynayan bu adam seni böyle etkileyebilmek için maç sırasında nasıl bir performans gösterdi... takılmak için değil cidden soruyorum
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 23 Mesajlar: 44 Tecrübe Puanı: 1 ![]() permalink benim anlamadığım bir nokta var arkadaş kusura bakmazsan samimice sormak istiyorum. bu adamı kaç kez 90 dk. seyredebildin. 34 yaşında ve italyada futbol oynayan bu adam seni böyle etkileyebilmek için maç sırasında nasıl bir performans gösterdi... takılmak için değil cidden soruyorum __________________
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | takılmak için de sorabilirsin..roma'da oynadığı müddetçe bir çok sefer izleme fırsatı buldum..şu an eğer soruyosan evimden ayrı olduğum için pek televizyon izleme fırsatım olmuyo (yurtta kaldığım için) ama haberleri takip ediyo musun diye soruyosan yurt dısı sitelerinde (ingilizce içerikli olanlar) geziniyorum ve takımının ligdeki durumu da o kadar iyi değil ama candela hem sağ hem sol bek oynayabilen 2 yönlü bi topçu yaşı da sol bek bi topçu için aman çok çok yaşlı sayılmaz ve benim referans aldığım nokta; transferinde..geçmişi ve tecrübesi..türkiye ligi de aman aman mükemmel bi lig değil ve bu oyuncu bu ligi kaldıracak yaş ve tecrübede (şahsi kanaatim) ama eğer istiyorsak diyosanız volkan yaman vs. antalya'ya milyon dolarlar bayılcam diyosanız bu da yönetimin fikridir..hani 10 yılın takımı falan filan deniyo ama başarı için bu kadar da sabredebilecek bi kitlemiz olduğunu zannetmiyorum ben..nitekim lucescu'nun da yaptığı kiminin beğendiği kiminin beğenmediği olay da buydu..yaşlı ve gençleri bir arada oynatabilmek..cidden ben de size soruyorum sağ bekimiz var mı..sol bekimiz var mı..sağ kanadımız var mı...sol kanadımız var mı?? bu sorunun cevabını bekliyorum sizden..devşirme bi takım görmek istemiyorum ..her pozisyonda doğru oyuncu oynatılması gerektiğini düşünüyorum..bu açıdan hagi'ye de hak veriyorum ilk gördüğünde burak yılmaz'ı antalya'daki milli takım kampında ne kadar sevinmiş..bu cocuk forvet arkası oynamalı demiş ama bazı kimseler napıyo..sağ kanat ..gerekirse sol kanat hiç farketmez..her yerde deneme tahtası gibi bizim önümüze sürülüyo nasilsa biz ona küfrederiz sorun değil..insanları harcamakta da üzerimize yoktur!! çok üzülüyorum..kahroluyorum..mükemmel bi taraftarımız..mükemmel oyuncularımız da var..cidden bunu zaten siz de görebiliyosunuzdur..ama bazı oyuncular var ki..bu takımda..bırakın bu takımı..2. ligde bile oynayamaz..sırf kondisyonu mükemmel diye + bir kaç dil biliyo diye bir oyuncu o kadar önemli bir pozisyonda oynatılamaz bu kadar lüksümüz yok..sakarya'da giden puana mı üzülelim ondan önceki haftalarda giden puanlara mı..simdi uzak ara liderdik..içten bile değildi bu..ama biz ne yaptık..kadere karşı gelinmez mantığıyla hareket ediyoruz..geçmişte başımıza gelen olaylardan pay cıkarmak..hataları tekrar etmemek yerine o gün için üzülüyoruz..ama ertesi gün yataktan kalktıgımızda hiç birşey olmamış gibi yaşama devam ediyoruz..benim hayatım..SİYAH-BEYAZ..eminim ki sizinkiler de öyledir..ama bu takımı çalıştıran (profesyonel eğitimcilerin!) ve bazı futbolcuların hayatları SİYAH-BEYAZ değil..onların hayatları amerikan doları..onların hayatları euro..sırf bu gerçek bile beni kahretmeye yetiyo..bu yuzden ne söylesem boş aslında..gerçekten boş.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artı üzüldüğüm bi nokta daha var..bizim izleyebildiğimiz takip ettiğimiz bazı gelişmeleri yönetimimiz takip ediyor mu etmiyor mu diye ciddi tereddütler içerisindeyim..eğer etmiyolarsa size şu link'den alabileceğimiz ama almadığımız oyuncuların listesini gösterebilirim..artık siz karar verirsiniz yaptığımız doğrular yanında yaptıgımız yanlislar nedir ne değildir..buyrun..Goal.com - | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sheva baktım ama portekizce mi ispanyolca mı anlayamadım bu dili bilmiyorum ben site bu Goiás Esporte Clube mesaj nasil atilir bulamadım..bi de sen bak istersen.. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hani tamam diyoruz ki bu adam uyduruk bu adam yasli bu adam iş bilmez baki bu adamdan 10 kat daha iyidir bu adam top bile süremez..şu adamlara da mı verdiğim linkden bi sorun bulabilceksiniz?? fiore kiralik gönderilmiş..coco kiralik..piquionne gitmis aynı sekilde..keza C. BOVO da gitmiş ki bu adam gencecik hani belki buna da sorun bulunabilir..riquelme kiralik gitmiş boca juniors'a..ne biliyim daha da vardır bakarsınız pletikosa satılmıs spartak moskova'ya..vs vs..bi bakın bence hangi doğrular var elimizde bir de hangi yanlislar görün bi.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |