![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sheva baktım ama portekizce mi ispanyolca mı anlayamadım bu dili bilmiyorum ben site bu Goiás Esporte Clube mesaj nasil atilir bulamadım..bi de sen bak istersen.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hani tamam diyoruz ki bu adam uyduruk bu adam yasli bu adam iş bilmez baki bu adamdan 10 kat daha iyidir bu adam top bile süremez..şu adamlara da mı verdiğim linkden bi sorun bulabilceksiniz?? fiore kiralik gönderilmiş..coco kiralik..piquionne gitmis aynı sekilde..keza C. BOVO da gitmiş ki bu adam gencecik hani belki buna da sorun bulunabilir..riquelme kiralik gitmiş boca juniors'a..ne biliyim daha da vardır bakarsınız pletikosa satılmıs spartak moskova'ya..vs vs..bi bakın bence hangi doğrular var elimizde bir de hangi yanlislar görün bi.. | ||
| |
| | #3 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ilgin için sagol lacrimas. ben jadilsonu gecen sene izlemiş çok begenmiştim.adam goias seyircisini ayaga kaldırıyordu.bugün araştırma yapınca sao paoulo takımının bizden önce davrandığını gördüm.almışlar jadilsonu ne diyelim onlardan alabilirsek iyi olmazsa saglık olsun hayrını görsünler | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | manyak olmak lasım sol bek'e 34 yaşında bi adam almak için gidin fiorentina'ya alt yapıdan çıkma var bi tane alın gelin aynı para nasılsa 20 yaşında daha.. takımı son 20 yıl'a damga vurcak oyuncularla kurmak lasım...böle 30'luklarla yürümez bu takım diri genç pres yapan alan daraltan ve çok koşan oyuncular avrupada ses getirir böle bi takım yap örn:sevilla ondan snra 3 yıldız kat arasına dokunma daha takıma 9 kişi rakiple boğuşsn 2 kişide gol atsın ![]()
__________________ BeşiktaŞ DELGADO RİCARDİNHO ![]() HEPSİ BİRER KARTAL | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |