![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | onu bunu bilmem yönetim iş başına dün maçta 2 tane kural hatası vardı. 1.si macın 2. yarısında fenerden birisi sakatlık gecirmişti bizimkiler topu taca attı fenerli oyuncu sakatlıktan sonra oyunu serbest atışla başlattı.2.si ise ibrahim toramanın kartından sonra serbest vurusla oyun başladı ama hakem faul vermemişti.benim bu talebimi yönetimimize iletirseniz sevinirim.(macı tekrar izleyip yorum getirebilirsiniz) | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Uzak dursun o ruhsuz!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar saçma sapan konulardan bahsetmiyelim artık. acımız büyük yok alex yok malex eziklere malzeme vermeyin
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bizim öyle Artislere ihtiyacimiz yok ,kaldiki zaten Rico ile Delgado var. Gelmis olsa dahi 3 mlydan asa gelmez buda takimin dengesini bozar.
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | GEL-ME-SİN !!!
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BEN SIZE SOYLIM NEDEN ALEX VE TUMER SEVINEMEDI CUNKI BESIKTAS EZIKLERDEN TA USTUN OYNADI VE KENDILERIDE BILIYORLARKI BU FUTBOLA TRABZON VE GALATASARAYI YENEMEYIZ VE USTELIK BJK KAYSERIDE SAMPIYONLUK TURU ATACAK.....BAKIN VE GORUN VE BENIM SOYLEDIKLARIMI SAKIN VE SAKIN UNUTMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |