![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi kaynak maynak bilmem ama ikside adam gibi adam. Luce´yi herkez bilir. Ben bu van Gall´a hayranim adam üc kurusluk AZ Almmar ile avrupa´yi titretti vallahi. Hollanda´da sampiyonluk son hafta´da gitti. Bu adam bir takimi gercek bir takim yapmasini biliyor. Cok profesyonel. Ikisinede eyvallah derim. | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bazı arkadaşlar uyumamızdan istifade sallamışlar arkamızdan kardeşim uzatıpta şu gazetenin reklamını yaptırmayın bana bu 1 ikincisi darbecilerin arkasında yürüyomuşuz emroloji ben bazen darbeyle 10 sene geri gitmeyi gericilerle 100 sene geri gitmeye tercih ederim 3.sü emroloji sen ver o zmn telefonunu benim doktora tezim fethullahın iç ve dış kaynakları öğrenmek istersen
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | o gazete senın reklamına ihtıyacı yok bu konu da daha fazala yorum yapıp ta kendini kucuk dusurmenın anlamı yok.neye uzuldugumu yazayım mı boyle elestırı yapıpta konuyu bu kadar saptıran adamın beşiktaslı olması sahsen benı cok uzdu. | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ayrıca tel. nosunu veren olursa alır tartışırım benle tartışmayı bu platformda dewam etmek isteyen olursa ona katılmicam arkamdan sallamak serbest yani bundan sonra nasıl ezdik veleti cevap yazamıyo demeyin diye söylüyorum sizlerle burda değil gündoğduda hesaplaşırız bi kere bu haber amaçlı başlığa bakın van gaal mi luce mi değil KAYNAK zaman gazetesi ne alaka
![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hiç belli olmuyo neden acaba arkadaşım benimle polimiğe devam etme yamuhammedzubeyr
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |