![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Şeref Yalçın’dan Açıklama 26.06.2007 18:23 Basketbol’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Şeref Yalçın’ın Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı ile ilgili açıklamasıdır: "Türkiye Basketbol Federasyonu 23 Haziran 2007 tarihinde, Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu toplantısına katılmak üzere Kulübümüz’e davet yazısı göndermiştir. Kulübümüz tarafından kendisine yetki belgesi verilen Basketbol Genel Direktörümüz Sayın Ergin Ataman, bugün bu toplantıya katılmak üzere hazır bulunmuştur. Ancak Sayın Ergin Ataman’ın kendisine verdiğimiz yetki belgesine rağmen söz konusu toplantıya kabul edilmediğini büyük üzüntü duyarak öğrendik. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü temsil etmek üzere toplantıya gelen yetkilimize bu şekilde davranılmasını, 104 yıldır Türk Sporu’na, Türk Basketbolu’na büyük hizmetler vermekte olan Kulübümüz’e yapılan büyük bir saygısızlık olarak kabul ediyoruz. Hiç kimse veya kurumun Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne karşı böyle bir saygısızlık yapma haddi olmadığını hatırlatıyor, yapılmış bu talihsiz davranıştan dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı’ndan özür dilemesini bekliyor, hatta çalışmalarını bu şekilde özensizce devam ettirme niyetinde ise Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı’nı ve Yönetim Kurulu’nu istifaya davet ediyoruz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım" Şeref Yalçın BJK Basketbol’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | İmza Töreni 16.30’da Yapılacak 30.06.2007 12:37 Futbolcumuz Edouard Cisse'nin programındaki değişiklik nedeniyle bugün saat 15.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde yapılması planlanan imza töreni, aynı yerde saat 16.30'a alınmıştır. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Başkanımız’dan Açıklama 05.07.2007 14:06 Son günlerde sıkça tartışılan ve spor kamuoyu gündemini teşkil eden yabancı futbolcu sayısının arttırılması ile ilgili olarak; Türk futbolunda yabancı oyuncu sayısının arttırılmasına karşı olduğumu çeşitli defalar açıkladım. Türk futbolunun geleceğine yatırım yapan yegane spor kulübü başkanı olarak, yabancı sayısının arttırılması yönündeki bir kararın Türk futbolunun ve Türk futbolcusunun istikbaline darbe vuracağına inanıyorum. Bu düşüncenin Türk futbolu ve futbolcusunun hayrına ve yararına olacağına ciddi şekilde inanmıyorum. Yabancı oyuncu sayısının arttırılması yetmiş iki milyon nüfuslu büyük bir ülke olan Türkiye’de çok sayıdaki genç yeteneğin önünün kesilmesi anlamına gelmektedir. Bu düşünce sadece yetenekleri kaybetmemize sebep olmayacak, aynı zamanda Türk futbolunun gelişmesini ve Türk futbolcusunun yabancı arenada söz sahibi olmasını uzun yıllar erteleyecektir. Beşiktaş JK olarak istediğimiz sayıda, istediğimiz nitelikte, istediğimiz bedelde yabancı oyuncu transfer etme gücüne her zaman sahipken, yukarıda ifade ettiğim gerekçelerle Türk futbolu ve Türk futbolcusu adına bu gücü kullanmayı hiç bir zaman doğru bulmadım ve bulmayacağım. Çünkü şu hususu gözden uzak tutmamak gerekir; Yabancı futbolcu, kendi ülkesi dışında bir çok Avrupa ülkesinde kendisine takım bulabilmektedir. Oysaki son yıllarda dışarıya açılabilen Türk futbolcusu bir elin parmakları kadar sayılıdır; Emre, Tugay, Nihat, Tuncay gibi. Bunun nedeni de Türk futbolcusunun yeteneklerini sergileyebilme ve kendini gösterebilme imkanlarının kısıtlı olmasındandır. Dile getirmeye çalıştığım söz konusu hassasiyetimizin farklı yorumlara yol açmamasını, aksine son derece olumlu algılanması gerektiğini belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım. Saygılarımla, Yıldırım DEMİRÖREN Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Celal Kolot’tan Açıklama 09.07.2007 16:24 Futbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Celal Kolot, son günlerde bazı basın yayın organlarında Kulübümüz’ün Paraguaylı futbolcu Roque Santa Cruz ile ilgilendiği şeklinde yer alan haberleri yalanladı. “Bir süredir bazı yazılı ve görsel basın yayın organlarında, Kulübümüz’ün Bayern Münih’in Paraguaylı futbolcusu Roque Santa Cruz’u transfer etmek istediği ve bu yönde girişimlerde bulunduğu şeklinde iddialar yer almaktadır. Adı geçen futbolcunun transferi konusunda bir girişimimiz söz konusu olmadığı gibi, bu oyuncunun ismi hiçbir zaman gündemimizde yer almamış, futbolcunun kendisi, menajeri veya kulübü ile bir görüşmemiz olmamıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Celal Kolot Beşiktaş JK Futbol Şube Sorumlusu | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Hakan Aksoy’dan Açıklama 18.07.2007 10:29 Pazarlama ve Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Hakan Aksoy, Kulübümüz’ün yeni sezon için turuncu renkte forma hazırlattığına dair basında yer alan haberlerle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 104 yıllık şanlı bir tarihe sahip olup, yüz yıl önce renklerini SİYAH BEYAZ olarak belirlemiştir. Bunun yanı sıra armamızda büyük bir onurla taşıdığımız AY YILDIZ’lı Bayrağımızın, asil rengi olan KIRMIZI da ana renklerimiz içinde bulunmaktadır. Kulübümüz, 2007-2008 sezonu için de ana renklerimiz olan Siyah Beyaz’dan oluşan farklı tasarımlardaki formalarımızı hazırlamıştır. 27 Temmuz 2007 tarihinde lansmanı yapılacak olan yeni sezon formalarımız, tüm Camiamız’ın beğenisine sunulacaktır. Yeni sezon için, basında yer aldığı gibi turuncu renkli forma hiç düşünülmemiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,” Hakan Aksoy BJK Pazarlama ve Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Başkanımız’dan Açıklama 23.07.2007 21:24 Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in açıklamasıdır: “İletişim Komitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Gülnaz Arsel ile son zamanlarda ortaya çıkan bazı anlaşmazlıklar dolayısıyla bir görüşme yapıp, kendisiyle mevcut şartlarda çalışma imkanı kalmadığını belirterek istifasını istedim. Sayın Arsel bunu olgunlukla karşılayıp, Kulübümüz için çok önemli bir projenin üzerinde çalıştığını, bir-iki gün içerisinde projeyi tamamlayarak istifasını sunacağını tarafıma bildirdi. Sayın Arsel’e BJK Yönetim Kurulu’nda bulunduğu süre içerisinde yaptığı faydalı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında ve yaşantısında başarılar dilerim. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,” Yıldırım Demirören Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Başkanımız’dan Basın Toplantısı 26.07.2007 14:39 Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, yarın (27 Temmuz) saat 15.00’de, BJK Süleyman Seba Fulya Projesi’nde bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili olarak, Fulya’da detaylı bir basın toplantısı düzenleyecektir. Toplantı sonrasında proje basın mensuplarına gezdirilecektir. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Diatta Yarın İmza Atacak 02.08.2007 20:05 Bugün İstanbul'a gelen ve sağlık kontrolünden geçen Senegalli Lamine Diatta, yarın (3 Ağustos) saat 14.00'te Ümraniye'de sözleşme imzalayacak. Diatta, bugün öğleden sonra Acıbadem Hastanesi'nde Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur'un nezaretinde bir dizi testten geçirildi. Senegalli futbolcu yarın saat 14.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde sözleşmeye imza atacak. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Gültiken Görevinden Ayrıldı 03.08.2007 11:18 Futbol Takımımız’ın İdari Menajeri Sayın Ali Gültiken, görevinden ayrılmıştır. Sayın Gültiken’e 12 Haziran 2006 tarihinden bugüne kadar yaptığı faydalı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında ve yaşantısında başarılar dileriz. BEŞİKTAŞ JK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/30529-besiktastan-resmi-aciklamalar-burda/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 20:29 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |