![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Taraftarlar en az 40 kere söledi edmilson diye bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş. | ||
| |
| | #2 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Beşiktaş,Barcelona'da oynayan Edmilson'a ciddi bir teklif yaptı şuanda bu haber basında yer almıyor fakat hem bir gazetede çalışan hemde sürekli konuştuğum bir arkadaşım tarafından öğrendim. Fakat transferin önündeki en büyük engel Milan. Milan'ında Edmilson'u istediği biliniyor. Celal kolot verdiği sözün arkasında durmak istiyor bakalım ne olacak. NOT: Bir kaç röportajında Sayın Celal Kolot'un Edmilson'u veya onun gibi bir yıldızı takımda görmek istiyorum dediğine tanık oldum bakalım başarılı olabilecek mi ? bu yazıyı dün akşam bir site'ye yazdım isteyene link'te verebilirim. Beşiktaş resmi teklifte bulundu tek edmilson değil bir kaç futbolcudan da haber bekliyorlar. | ||
| |
| | #4 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Hergün yeni bir isim atılıyor ortaya artık birini alalım da bitsin.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |