![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artı üzüldüğüm bi nokta daha var..bizim izleyebildiğimiz takip ettiğimiz bazı gelişmeleri yönetimimiz takip ediyor mu etmiyor mu diye ciddi tereddütler içerisindeyim..eğer etmiyolarsa size şu link'den alabileceğimiz ama almadığımız oyuncuların listesini gösterebilirim..artık siz karar verirsiniz yaptığımız doğrular yanında yaptıgımız yanlislar nedir ne değildir..buyrun..Goal.com - | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
(fransız)-italyan ekolunden geldiği için..geçmişte zago ve guinti örneği olduğundan böyle bi düşüncem oldu..tecrübeli bi oyuncunun bu bölgede iş yapabileceğini düşünmüştüm sadece..tabi sizler de haklısınız geleceğin takımını kurmak gibi bi hayaliniz varsa gereklerini de yerine getirmek zorundasınız..illa ki benim doğrum demiyorum yanlış bi düşünce de olabilir bu bölgeye yaşlı ve tecrübeli bi isim almak belki de genç oyuncular alinmali bu mevkiye ya da diğer mevkilere neyse ben biraz daha bu konuda araştırma yapıcam ve bir kaç uygun isim daha kendimce bi liste hazırlıycam..umarım o konuda da düşüncelerinizi paylaşırsınız benimle..şimdiden teşekkürler | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |