![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence wiltord yaşlı bi oyuncu ve alınamalı alınacaksa cisse alınsın yıldız olarak wiltord alınmasın bence wiltord alınırsa bobo gibi bi yeteneği kaybederiz diye korkuyorum ...ayrıca g. güleç gibi gol makinası forvetimiz de var.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | cisse gesinde,çıkacak adamı bulmak kolay iş ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar bence cisse gelsin , ama ikisinide alabilirsekte olur ama tek sart boboyu elde tutmak cünkü bu bobo gelecekte cok büyük bir yildiz olacak , | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cisse, Wiltord tarzi oyuncularin bize herhangi bir katkisi olmaz. Yerden oynayan, teknik ve hizli oyuncular ne kadar cazip olsa da, bize guclu ve ceza sahasini karistirabilecek Hakan Sukur, Nobre tarzi bir adam lazim. Yerden yetenekli oyuncu cok var bizde zaten....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Turkiye liginde bu tur oyuncular fazla is yapmaz, gorduk Anelka ve Ailton'un ne kadar katki yaptigini. Uzun boylu, hareketli ve fizik olarak guclu oyuncular kapali savunmalari karsi daha etkili oluyor, Nobre, Hakan Sukur, Fatih Tekke tipi oyuncular lazim bize. Cisse'nin futbolculuguna tek laf soyleyemem, ama bana sorarsan Cisse'yi mi Fatih Tekke'yi mi istersin? Benim cevabim kesin Fatih Tekke olur...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya wiltord diyo herkes 33 yasındaki adamı ne yapacaz cisse gelsin bobo kalsın yaa mütiş bir adam
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |