![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilgin için sagol lacrimas. ben jadilsonu gecen sene izlemiş çok begenmiştim.adam goias seyircisini ayaga kaldırıyordu.bugün araştırma yapınca sao paoulo takımının bizden önce davrandığını gördüm.almışlar jadilsonu ne diyelim onlardan alabilirsek iyi olmazsa saglık olsun hayrını görsünler | ||
![]() |
|
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | manyak olmak lasım sol bek'e 34 yaşında bi adam almak için ![]() ![]()
__________________ BeşiktaŞ ![]() ![]() ![]() ![]() HEPSİ BİRER KARTAL | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
(fransız)-italyan ekolunden geldiği için..geçmişte zago ve guinti örneği olduğundan böyle bi düşüncem oldu..tecrübeli bi oyuncunun bu bölgede iş yapabileceğini düşünmüştüm sadece..tabi sizler de haklısınız geleceğin takımını kurmak gibi bi hayaliniz varsa gereklerini de yerine getirmek zorundasınız..illa ki benim doğrum demiyorum yanlış bi düşünce de olabilir bu bölgeye yaşlı ve tecrübeli bi isim almak belki de genç oyuncular alinmali bu mevkiye ya da diğer mevkilere neyse ben biraz daha bu konuda araştırma yapıcam ve bir kaç uygun isim daha kendimce bi liste hazırlıycam..umarım o konuda da düşüncelerinizi paylaşırsınız benimle..şimdiden teşekkürler | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |