![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cousin in cole dan hiç aşağı kalır bi yanı yok yedek falan da değil gelirse iş yapar kezman deivid falan bu oyunculara basar
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | amerika bize de girecek nükleer silah var die ne bu her gün bomba bomba ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
![]() | #28 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ama bu adam o kadarda kötü adam değil bu da nerden cıkdı denecek adam değil, boş adam değil onu söyliyim cole dan aşağı kalmaz bence, önemli olan stoperi iyi secsinler boşverin bunu siz burada Nobre bile gol atar gökhan bile atar sorun değil önemli olan Stoperrrrr saygılar | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya kim bu adam kariyerinde kaç gol atmışki bunla uğraşıyorlar yaa bırakın bu işleri aslan gibi bobo va batuhan varken...
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |