![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | O zaman barcelona tercümanını getirelim takımın başına...nasıl olsa pişmiş, hani barcelona da teknik direktörün tercümanı olmuş bir şeyler kapmıştır... Hani del bosque real madirdin teknik direktörü illaki bir şeyler kapmıştır... hani tigana o kadar klas futbolcu illaki bir şeyler kapmıştır... gördük süper kapmışlar harika kapmışlar...Bu takımda 11 sene forma giymiş canını dişine takmış bir teknik direktör sadece bu takıma bu formanın değerini anlatabilir... Bu forma için o kadar çok çalışan futbolcular, canlarını dişine takanlar, gözlerine uyku girmeyenler , rüyalarından bu formayı görenler varki, kimse o takımda bunu haketmeden duramaz... Bunu en iyi anlatacak disiplini sağlayacak teknik direktör Samet Aybabadır... Yok ayağım ağrıyo, yok paramı alamadım, yok biraz nezleyim diyip te takımı yalnız bırakanlara haddini bildirecek bir teknik adam samet aybaba ... 2. tekrarda kendilerini kapı dışarı bulurlar...Ki ben samet aybabnın oyun seçimini hep beğeniyorum, televizyonlardan izlerim ve takip ederim yorumcular her zaman takdir ederler onu , yaptığı oyuncu değişiklikleri ,taktikler genelde tutar... Ki zaten adam hep sınırlı kadrolarla çalışmış, beşiktaşın başına geldiğinde daha iyi performans ortaya koyar... Getirsinler yien YABANCI TEKNİK ADAM NOLCAK GİDEN BEŞİKTAŞIMIZIN PARASI , NOLCAK GİDEN ŞAMPİYONLUKAR NOLCAK GETİR MORINHO YU MİLYON DOLARLARA KALSIN , YAP MİYON DOLARLIK TRANSFERLER , DEVAM ET YİNE HEPSİ İÇİNDE PATLASIN... Samet Aybaba sonuna kadar haketmiştir bu görevi... ADAM GİBİ ADAM SAMET AYBABA...
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |