![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | benimde cumhurbaşkanım değil O AKP nin cumhur başkanı ama adnan mnderesde tbmm başbakan ve cumhurbaşkanı cıkarmıştı bakalım sonları ne olacak ben dolandırıcı olan bir kişiyi kendi cumhurbaşkanı olarak görmüyorum
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR DERLER YA BENDEN DE GÜL' E HAYIR!!! | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bütün milete hayırlı ugurlu olsun dilegiyle.... | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ülkemizin başına dolandırıcı geldi elbet birgün başımızdan alacklar bunları ben inanıyorum 3 lü koltuga sahip olan menderesi nasıl düşürdülerse bunlarıda düşürecekler
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/35225-gul-11inci-cumhurbaskani-secildi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
p Kutusu [Arşiv] - Sayfa 3 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 01-03-2008 22:05 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |