![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nobre nobre nobre nobre marcio nobre | ||
![]() |
![]() | #93 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Tepkinin cok daha guzel ve etkısı cok daha fazla olan bırcok yolu vardır. Kufur sadece bızı kucuk dusurdugu gıbı karsımızdakınede hıcbır olumsuz etkısı olmaz, bu konu ıcın acılan topıcte zaten bu dusunceler uzun uzun yazıldı. Bisey daha eklemek istiyorum; lutfen yorumlarımızda kufur ve beddualar ıceren sozcukler kullanmayalım, unutmakı bu forumda bayan arkadaslarımızda var, kendıne yedıremedıgını ve sınırını cok ıyı anlıyorum ama bunun dısa vurumunu lutfen burda kufurlu yazılarla yapma. | |||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler tümer fb de gol attı nobreden halen golle bı cevap gelmedi sebebi nobrenın doldurulmaması eğer boyle gıderse bu bu oyuncu bjkde harcanır çünkü kanatlardan 2 orta gelse biri kesın gol bjknınde kanat adamları yok şimdi kızacam KANATSIZ KARTAL OLURMU LİGDEKİ EN İYİ KANATLARIN BİZDE OLMASI VARKEN BU YONETIM BU TARAFTARIN BOYNUNU AŞAĞI EĞİO YAZIK BE YAZIK SEREFSIZLER | ||
![]() |
![]() | #98 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
![]() | #99 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | moderatörler küfür edenlerin mesajlarını tekrardan düzeltin küfür yakışmıo heleki kendi taraftarımıza ve kendi takımımıza lütfen arkadaslar biraz sakin....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #100 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |