![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Nobre: "Alex'ten önce ben vardım" Büyük sansasyonla ve umutlarla transfer olduğu Beşiktaş'ın G.Saray'la oynayacağı Süper Kupa finali öncesi Nobre, iddialı açıklamalarda bulundu: "Beşiktaş taraftarı yeni besteler yapmaya hazır olsun. Büyük oyuncular büyük maçlarda ortaya çıkar. Bundan önce attığım gollerle bunu gösterdim. F.Bahçe ve G.Saray maçlarında da yine göstereceğim" Brezilyalı futbolcu A'dan Z'ye tüm sorularımıza içtenlikle yanıt verdi. Tribünlerde özel oyuncular için beste yapılır. Bu işte Beşiktaş taraftarının ayrı bir yeri vardır. Senden çok şey bekleniyor. Neler söyleyeceksin? En gergin çıktığımız maçlar İnönü Stadı'nda oynanan maçlardı. Dışardan pek hissedilmezdi ama sahada müthiş bir uğultu ve baskı olurdu. Artık bu baskıyı üstümde değil ve sinerjiyle arkamda hissedeceğim. İnanıyorum ki başka besteler de yapacaklar benim adıma... Ben de onlara gollerimle karşılık vereceğim. Hep birlikte İnönü'de şov yapacağız ve eğleneceğiz.. Kamp çalışmaları nasıl gitti. Beşiktaş'ın tamamen takım olabilmesi için sence ne kadar süreye ihtiyacı var? Kısacası Beşiktaş maratona hazır mı? Ben bir aydan daha az bir zamandır takımla beraberim. Biz yeni bir ekibiz. Hızla eksiklerimiz azalıyor. Fakat zamana ihtiyaç var. Tigana'yı nasıl buldun? Tigana otorite kurarken, futbolcunun sevgisini de kazanabiliyor mu? Tigana çok iyi bir hoca, bir marka. Zamanı geldiğinde sempatik, zamanı geldiğinde ciddi. Bence olması gereken herşey grubum içinde var. Bizi başarıya götürecek. İnancım tam. ALEX'TEN ÖNCE BEN VARDIM! Kleberson çocukluk arkadaşınmış... Sizin bu dostluğunuz sahaya nasıl yansıyacak? Kleberson iyi bir insan. Neşeli ve hayat dolu. Bana da 'Sen gelince Kleberson canlandı' diyorlar. Kleberson'un dopingi benim diyebilirim. Önemli olan bu pozitif enerjiyi sahaya yansıtabilmemiz. Alex artık yok ve bu Nobre'nin performansını nasıl etkiler. Çünkü bu konuda çok yorumlar yapılıyor? Alex özel bir oyuncu ancak o gelmeden önce de ben F.Bahçe'de goller atıyordum. Şimdi Beşiktaş'ta Delgado ve Kleberson arkamda oynayacak. Bu konuda asla sıkıntı yaşamam. F.Bahçe, Türkiye'de şampiyon olurken, Avrupa'da başarılı olamadı. Beşiktaş, Avrupa'da başarılı olabilecek kıstasları taşıyor mu? Maç maç düşünmek lazım. F.Bahçe'nin yapısı, karakteri farklıydı. UEFA'da çok ilerleyeceğimize inanıyorum. Maç maç ileriye gideceğiz. Fakat biraz sabır diyorum. . 29.07.2006 ![]() Kaynak : Sabah
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ewt arkadaşlar nobre bjk başarılı olabilir mi bn olacagını zannetmiyorum bu yönetinin yine yanlıs bir transferi bakın simdiden nobre ortasahadan pas alamıyorum demeye basladı fenerde alex ona oynardı nobrede ii gorunurdu bjk ona oynayan olmayınca youla gibi konusmaya basladı pas vermiyorlar diye ve bir sey daha nobreye 3,5 milyon euro verdik 1 milyon euro ya satarız anca. bu para nobreye cok 3,5 milyon euroya bir delgado daha alırdık ve ortasahamız guclenirdi ilerde bobo gokhan gulec i.akın gibi isimler vardı en kotu devre arasında bir forvet daha alınırdı ama nobreye ragmen bize bir forvet daha gelicek devre arasında.... Konu KinGBjK tarafından (29-07-2006 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bnce bu nobreden hic bir sey olmayacak ve aldıgımız fiyatın cok altında satarız anca bu nobreyi yani yonetim yine ve her zaman oldugu gibi yanlıs transferden sasmıyor bu kadar yanlıs nasıl yapılar ardı ardına bn anlayamıyorum nobre cok ii bir adam olsaydı fener bırakmazdı arkadaslar neden anelkayı bırakıyorda nobreyi bırakıyor fener... anelka fenerde kotu cocuk olmasına agmen nobre anelkadan daha basrılı gurunmesine ragmen kadroda anelka var nobre yok bırakın artık su nobre ii transfer laflarını bakın nobre kotu oynayınca simdi ii transfer diye yazan o buyuk basın mesupları varya ozaman yanlıs tranfer demeye de baslar yok nobreye orta yapılmıyorusda ondan performasını gostereniyormusda bos bunlar bjk de kanatlar calıssaydı carew gibi bir adam bırakılmazdı bıraksınlar ii para verdiler lafını carew bjk cok ii performan saglayamadı cunku kanatlar calısmıyordu ii birde talip bulunca sattılar nobreye bunu bulamayacaklar elimizde patlıyacak nobre ailton orneginde oldugu gibi bobo nobreden daha ii gokhanla da ii anlasıyo yarım sezo beraber oynadılar gokhan bobo ikilisi ilerde daha cok iş yapar soluyeyim.... Konu KinGBjK tarafından (29-07-2006 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ne fener istemedi nobreyi.yok böyle birsey. daumun açıklamalarına göre alex hariç tüm yabancıların gönderilmesini istemiş.sadece nobre fln dememiş yani yönetime. eziklerin O transferi de tamamen kuyruk acısıdır. ayrıca nobre ne zaman aşık olsun bizim formaya.süper ligdeki bütün takımlara transfer olan yabancıların hangisi formaya aşık olduğundan geliyo ki zaten. adamlar ın önüne willa,jeep,şöför veriyosun.evinde klozet kapagı bıle ıstıyor.sonra da gelince formaya aşık olarak mı gelmiş oluyor. siz pascal istiyorsunuz ama umutsuz vaka arkadaşlar.o bir efsane bence.gelmez bir daha.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre.. baştan aşağı yalan olur.... bu yılın sonunda da satacak kulüp ararlar bulamazlar.. Bizim sazan yöneticiler.. hiçbir şeref ve haysiyete sığmayacak bir biçimde..eziklerin kapı dışarı edip suratına bakmadığı adamı.. hiç görmemişler gibi üstüner atlayarak hem de inanılmaz bir paraya aldılar.. ve yılın bombası dediler.. ..evet bomba.. ama elde patlayan türünden.. taraftara heyecan vermeyen ve vermeyecek türden bir bomba.. böyle telmaşa yabacıların üç ayrı zararı vardır.. 1- maddi olarak zarar ettirirler.. 2- onların sürekli oynatılması nedeniyle.. onların yerine oynayacak olan bir Türk oyuncunun önünü keserler..ki hem moral motivasyon olarak öldürmüş olurlar.. hem de o Türk'ün geleceğini mahfetmiş olurlar.. 3- Takımda Türk ve yabancılar arasında ikilik çıkmasına neden olurlar.. ve Türk topçular.. kendilerini ikinci sınıf görmeye başlar.. ve kendilerini oyuna veremezler.. sözün özü.. nobreyi hiç gözüm tutmadı..elin oğlu gidip roberto carlosu alsın.. biz de onların kapı dışarı ettği birini.. yazıklar olsun..! | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
| |||
![]() |
![]() | #10 | |||