![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar belcıkada oturan bır tanıdık runjenın cok ıyı ve delı bır kalecı oldugunu daha once marsılyada oynadıgını 3 kere yılın kalecısı secıldıgını ve pascal noumanın bır benzerını aldıgımızı soyledı,haberler cok ıyı yanı hıc merak etmeyın bu sene kale emın ellerde...selamlar | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Hazırlık maçlarında hiç iyi bir görüntü çizmedi şe an için en büyük şansını gese maçında kullanmalı
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar bu akşam ki maçta nasıldı runje bence cok bombaydı özellikle koraya very good die bağırmasına koptum neyse geyiği bi yana bırakıp oyunculuğunu eleştirmek gerekirse bu akşam için eleştiricek hiçbi tarafı yoktu bence 10 üzerinden 10 verebilirim gercekten iyi bi kaleci..... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | runje geldiğinde ben sevindim açıkcası çünkü runje fransa ligi gibi zor bir ligde iki kere yılın kalecisi seçildi.özelliklerine gelince refleksleri kuvvetli bir kaleci özellikle socaux maçında altı pasın içinden top çıkardı.
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |