![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kendi istegi ile kaliyorsa bu onun takima ve Türkiye ye alistiginin bir göstergesidir..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #215 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() Beşiktaş'ın kaleci antrenörlüğü teklifini kabul eden Mrmiç iddialı: Ben geldikten sonra Runje, Türkiye'nin en iyi file bekçisi olacak. Prensipte anlaştık Beşiktaş yönetiminin, teknik kadroda yapacağı operasyonlardan biri olan Mrmiç, iddialı konuştu. Hırvat file bekçisi, "Şu an milli takımın kaleci antrenörüyüm. Prensipte anlaştık. İmzalar atılsın, yeniden dönmek bana gurur verecek" dedi. Şanssız start verdi Runje'nin çok karakterli biri olduğunu belirten Vahap HACIOĞLU
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #216 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Mrmiç sen gel de 1 numara olmasina yardimci ol.. yoksa gönderecegiz bize darilma sonra.. benden uyarmasi..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #217 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesinlikle kalması gerekiyor....ben runje yi sonuna kadar destekleyenlerdenim..... geldiği ülkede,en iyi kaleci seçilen runjenin kariyeri ortada.....zaman verilmeli....ki son zamanlarda ne kadar düzeldiği ve süper kurtarışlar yaptığı ortada..... ancak objektif olmak gerekirse fortis maçında (gençler)yediği gol hatalıydı.....ama zamanla düzelecek eminim ![]()
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() |
![]() | #218 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kalmalı önüne iyi bir defansa alnırısa (özellikle yabancı,tecrübeli) dahi iyi verim alınır | ||
![]() |
![]() | #219 | ||
asi ruh ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | forza martinezzzz | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |