![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #242 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Runjeee Runjeee Runjeee... ![]() ![]() Bende ilk geldiğinde çok eleştiriyodum beğenmiyodum bu adam mı yılın kalecisi seçilmiş diyodum ama savunmayla bir türlü anlaşamıyodu sürekli bağrıyodu falan olmuodu olmuodu.. Ama bütün sorunlarını çözmüş vestel maçında da tek bi top geldi onuda çok güzel tuttu umarım bu güzel kurtarışlarının devamı gelir... Runjee Runjee Runjee .. ![]() ![]() ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() | #245 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | güveniyorum runje 5 defa yılın kalecisi seçilen adam boş olmaz maçlarda dikkat ettinizmi en çok onun sesi çıkıyor arkadaşlarını uyarıyor bir nevi liderlik yapıyor inşallah daha iyi olacak | ||
![]() |
![]() | #247 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Runje de şaştı kaldı G.Antep maçında kalesini başarıyla koruyan Runje de alınan 1 puanın üzüntüsü ve şaşkınlığını yaşıyor. Tecrübeli file bekçisi, "Deplasmanda bu kadar iyi oynamamıza rağmen galip gelemememiz üzücü. Zemin oldukça ağırdı ama oynadığımız başarılı futbol gözardı edilmemeli" diye konuştu. | ||
![]() |
![]() | #249 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Yavaş yavaş kendini kabul ettirmiş bakıyorum çoğunuza.Runje'nin kalitesi zaten belliydi ama bir alışma devresi geçirdi ve şimdi tüm yeteneğini Beşiktaş'ta sergiliyor.Runjeeeeeeeeeeee Runjeeeeeeeeeeeeee
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |