![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #283 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bir kere arkanı dönde bak cordobanın yediği gollere.Ondan sonra konuş.İkincisi de runjeen sezon sonu kurtulup adm gibi uzun boylu bir kaleci almak lazım.Cordobaın işi bitmiş artık.Size bıraksak mımc i getirceksiniz heeee.Yeter bu cordoba muhabbeti.Adam ööle goller yiyoki geçin boşwer.... | ||
![]() |
![]() | #284 | ||
Guest
| | ||
![]() | #285 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | G.Saraylılar'dan Runje tezahüratı Galatasaraylı taraftarlar, geçen sezon BJK İnönü Stadı'nda oynanan ve sarı-kırmızılı takımın 2-1 kazandığı derbi maça gönderme yaparak, ''Bu maçı satanın'' ve ''Oscar Cordoba'' diye tezahüratta bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, zaman zaman da siyah-beyazlıların Hırvat kalecisi Runje ile ilgili tezahüratlar da yaptı. 03.03.2007 ![]() Kaynak : AA | ||
![]() |
![]() | #286 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | trabzon maçında sinirlendirdi beni ama cinconlara karşı iyiydi hadi bakalım inşallah daha iyi olur
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
![]() | #287 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya benim tek istediğim sadece yan toplara çıksın ya başka bir şey istemiyorum şu yan top işini bir türlü halledemedik gitti. Adam kalesinde bekliyo ya sürekli refleksleri iyi olabilir ama çizgi kalecisi olarak nereye kadar gider bu... | ||
![]() |
![]() | #289 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() |
![]() | #290 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence iyi bir kaleci ama yedeklerede şans tanımak gerekir ama baş ramazan'a nasıl penaltı kurtarıyor demek ki neymiş adama şans vermek gerekiyormuş ![]()
__________________ Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞK ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE"..!!! O yüzden gözünle değil,dilinle değil,kalbinle değil RUHUNLA SEV..!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |