![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
| Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bence de Runje çok ii bir kaleci..Zaten dünkü maçtada çok iii olduğunu kurtardığı toplara kanıtladı....Problem bence Beşiktaşımızın gol atınca ya da avantj da olunca hemen savunmaya ağırlık vermesi..Zaten dünkü golü de bence o yüzden yedik.sonra hemen forvete de ağırlık vererek maçı aldık...... Bilmiyorum doğru mu düşünüyorum ama.....
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | runje gercekten dun kalitesini cok iiii ispatladı bize.harika kurtarıslar yaptı 2 mactır kalecilerimiz macın yıldızı oluyo bılmem bu nereye kadar surecektir
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #8 | ||
| Guest
|
| ||
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | NORMAL DE NOUMAYI NEDEN YEDİNİZ OZAMAN
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #10 | ||
| Guest
| `Runje sen bizim her şeyimizsin` Sakaryaspor maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle büyük moral çöküntüsü yaşayan Runje'ye teknik heyet psikolojik destek veriyor.26.04.2007 Sakaryaspor maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle büyük moral çöküntüsü yaşayan Beşiktaş’ın Hırvat file bekçisi Vedran Runje’ye teknik heyet psikolojik destek veriyor. Teknik direktör Jean Tigana tecrübeli eldivenle özel bir toplantı yaparken, Runje’nin antrenmanlardaki başarılı performansı da gözlerden kaçmıyor. Beşiktaş formasıyla iki kez Fenerbahçe derbisi oynayan Vedran Runje, iki maçta da kalesini gole kapatmıştı. Kaynak:Fanatik | ||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |