![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #382 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence de boşu boşuna yabancı hakkımızı kaleciden yana kullanmayalım ama bunu derken yedek kalecilerimiz berbat bunu da söylemek istiyorum gs de mondragonun yedeği aykut fevzi ikiside genç ikiside iyi fb de 3 yerli kalecide iyi ki 3üde nerdeyse milli takımda bjkde ise murat şahin ramazan abi bunlar kim yabakmayın 1 maç m.şahin in müthiş oynadığına normal zamanlarınıda bilioz biz onun o yüzden bir transfer listesi vermek istiyorum 1-fevzi elmas(gs) bence çok iyi ama kontrat yeniledi 2-tolga zengin (ts) 3-hakan arıkan (ankara) 4-serkan kırıntılı(ank.gücü) ayrıca altayda genç bi kaleci var müthiş ve bjk de korcan artık yavaş yavaş denenmeli
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #384 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | zar zor alıştı ülkemize tekrar tekrar kaleci getirmek ne kadar doğru olur bilemem ama bir takımda en önemli yer kaledir
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #385 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | en onemli yerin kale olduu dooru
__________________ NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |