![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla ben sıze katılamayacagım sımdılık yer tutusu harıc wasat bı kalecıye bensıo gerı paslarda we topu oyunu sokmada cordobayı arayacagımız kesın gerı paslarda buuk sorun yasayacagız bu sene antep macındada yedıgımız golde hatalıydı seken topu almalıydı bnce | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | kötü veya iyi demiorum...sadece tedirgin eden bi havası var...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kulagını cekmeyeceksın kopartacaksın bu kadar kendıne guven laubalılık olmaz kardesım Konu GoD of WaR tarafından (30-09-2006 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | antep maçında taç çizgisinin hemen yanında veysele çalım atmaya kalkışması çok büyük bir hataydı. yüreğim ağzıma geldi. yediği goldede bence hatalıydı. bana pek güven vermiyor runje inşallah en kısa zamanda düzelir.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | keske stad renne deki Isakssonu alsaydik... harika kaleci isvec milli takimininda kalecesi... ama sidir zor artik.. manchestert city kapti... tabi daha erken runje icin zamanla görecez
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |